טפות עיניים אזרגה ודלקת פרקי אצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טפות עיניים אזרגה ודלקת פרקי אצבעות
    edit
    22/04/2014

1. האם יתכן שיש קשר בין נטילת הטיפות הנ"ל לבין התפרצות דלקת פרקים באצבעות הידיים? מטפטפת טיפה, פעמיים ביום.
    אם כן-- מה האלטרנטיבה? [אני לקוחת גם קסלאטאן/גלאוטן פעם ביום].

הדלקת בפרקי האצבעות החלה אחרי נטילת האזרגה, לפני שנים ספורות, והיא מחמירה.

2. האם אזרגה וקסלאטן/גלאוטן הם צירוץ נכון? לצמיטב זכרוני בעלון של קסלטאן כתוב שיש תגובה בין-תרופתית עם טימולול [אזרגה].

רב תודות מראש על מענה,
    אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טפות עיניים אזרגה ודלקת פרקי אצבעות - תגובה

יוסי מצקל
    22/04/2014

אדית יקרה
    לא ידוע על התפרצות דלקת פרקים בעקבות טיפול בטיפות עיניים מהסוג בו את משתמשת.
    להפך כן, טיפולים בדלקת פרקים בעזרת סטרואידים עלולים לגום להגברת לחץ תוך עיני.
    לגבי שילוב התרופות אותו את מקבלת. למרבית התרופות ישנה השפעה זו על זו במידה גדולה או קטנה. אני משער שקיבלת את התרופות על ידי רופא עיניים והוא עוקב ובודק את הלחץ התוך עיני שלך באופן רוטיני. אם היה חש בצורך להחליף את אחד המוצרים היה עושה זאת, אין באפשרותנו להחליף רופא אשר בודק אותך או להעיר על טיפולו הטוב. אם יש לך חשש כלשהו שאלי אותו אני בטוח שתקבלי תשובות משכנעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו