מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בייביזים וסימיקולשני יוסף31/05/2014
שלום
רציתי לדעת איזה תכשיר מומלץ לגזים לתינוקת בת חודש. התקף הגזים בא בגלים העיקר סמוך לחצות
בהתחלה ניסיתי סימיקול ואחאי שראיצי שזה לא ככ עוזר עברתי לבייבי זים
האם ניתן לתת את שניהם לסירוגין?
אשמח לקבל המלצה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייביזים וסימיקול - תגובה
יוסי מצקל01/06/2014אפשר לתת את שניהם לסרוגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
שרי01/06/2014גם התינוק שלי סובל מאוד מגזים.
המליצו לי על סימיקול, האם באמת צריך לתת לפני כל האכלה-גם אם אני מניקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותנים לפני כל האכלה, אבל שימי לב ש
שיר01/06/2014שבייביזם וסימיקול זה תרופה לכל דבר... זה לא טבעי ככה שאני אישית לא מיהרתי לתת את זה. אין לי מושג לגביי ההשפעה של זה, כי לא ניסיתי כאמור.
אני נותנת לפני ההנקה גרפווטר, ובדקתי בדיוק מה יש בזה (שומר ואניס) ככה שאני רגועה מהבחינה הזאת. לנו זה עוזר ומרגיע את הקטן..
אם את מניקה, אז את יכולה לנסות גם להמנע מדברים שגורמים לגזים, כמו כרוב או מוצרי חלב. ותנסי גם לדחוף את הרגליים כלפי הבטן, זה עוזר להם לשחרר גזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל על גרפווטר אמרו לי שמכיל סוכר
שרי02/06/2014או אלכוהול ובכל מקרה, אין לו אישור רפואי ולשניים האחרים יש..אז אני מעדיפה תמיד מוצרים שנבדקו ואושרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות ענת! לגרפווטר יש אישור של משרד
גיא05/06/2014הבריאות. והוא לא מכיל לא סוכר ולא אלכוהול בדקתי את זה טוב טוב לפני שנתתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בודקת שוב..
שרי08/06/2014גם אני הבנתי שאין התוויה רפואית למוצר..
ואם יש סוכר או אלכוהול אז הוא לא ממש טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?