LORIVAN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• LORIVAN
    נטלי
    04/08/2014

שלום רב,
    לפני כשנתיים התחלתי לקחת באופן סדיר (בלילה) כדור LORIVAN לתקופה של כשנה וחצי. הפסקתי לצרוך אותו לפני כחצי שנה.
    בתקופה ההיא הייתי במתח רב ושנתי הסתכמה בכחצי שעה ללילה.
    הכדור עזר לי מאד למרות שלא הרגשתי כל שינוי כשניסיתי לקחתו במהלך היום.
    בחודש האחרון אני נתונה ללחץ רב והתחילה לי נשירת שיער נוראית שהגיעה לרמת התקרחות והתחלתי לצרוך אותו שוב. במידה ואיני לוקחת כדור בלילה - אני לא ישנה!!!
    שאלתי היא: האם יש כדור הרגעה ברמה מצויינת כמו ה LORIVAN אבל טבעי?? הבנתי מפסיכיאטרית פה בפורום שהוא ממכר (למרות שכשהפסקתיו, בתקופה של החצי שנה האחרונה, נגמתי במיידית).
    אודה מאד לתשובה,
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    LORIVAN

הוספת תגובה

• LORIVAN - תגובה

יוסי מצקל
    05/08/2014

נטלי יקרה
    ישנם לא מעט מוצרים למטרה זו ברפואה הטבעית
    ברפואה הסינית (גם כן טבעית)
    ובהומאופטיה

לא ניתן להשוות פעילות של תרופות אלו ללוריוואן כי המנגנונים שונים, האנשים שלוקחים אותם שונים וכן הבעיות שונות מאדם לאדם. הייתי ממתליץ לך לפנות לרוקח/ת הקרוב לביתך שמומחה ברפואה אלטרנטיבית ויעזור לך להתאים מוצר.
    לא תמיד המוצר הראשון יצליח אולם אם תתמידי תצליחי.
    איני מעוניין להמליץ על בתי מרקחת מסוג זה באתר אך אם תפני אלי ותאמרי לי את אזור מגורייך אמליץ ברצון.
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו