משחת וולטרן וברקסין יחד עם אספירין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחת וולטרן וברקסין יחד עם אספירין
    אברהם
    26/10/2014

שאלתי
    בגלל כאב בברך אורתופד רשם לי וולטרן אמולג'ל וברקסין

תרופות שאני לוקח באופן קבוע:
    בעקבות התקף לב (MI) לפני כ-20 שנה אני לוקח באופן קבוע אספירין 200 כמו כן בגלל לחץ דם אני לוקח תרופות להורדת לחץ דם (ACE , ונורמיטן)

האם אין התנגשות ?

למרות שבהוראות השימוש המצורפות לברקסין ולוולטרן מזהירים בפני הערבוב

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משחת וולטרן וברקסין יחד עם אספירין - תגובה

אילן ללבניקוב
    28/10/2014

אברהם שלום,

תא ציינת אילו תרופות להורדת לחץ דם(ACE), אתה נוטל באופן ספיציפי ולכן קשה לענות על שאלתך במדויק, אנא ציין את שמות התרופות שאתה נוטל באופן קבוע ואשמח לענות על שאלתך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאילן ללבניקוב

אברהם
    28/10/2014

תרופות להורדת לחץ דם שאני לוקח:
    נורמיטן 25
    אנלדקס 20 פעמים ביום, (Enalapril Maleate )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחת וולטרן וברקסין יחד עם אספירין - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/10/2014

אברהם שלום רב,

ישנן מספר אינטראקציות בין תרופתיות בין התרופות שאתה נוטל והן:

1. בין האספירין לבין האנלדקס. יש להתאים את המינון החדש לאחר בדיקת לחץ הדם ובדיקת תפקודי הכליות לאחר התייעצות עם הרופא המטפל שלך.

2.בין הנורמלול לבין הברקסין. הברקסין עשוי להפחית את השפעת הנורמלול ולכן חשוב להתאים את המינון החדש על ידי הרופא המטפל שלך.

3. בין האנלדקס לבין הברקסין. הברקסין עשוי להפחית את השפעת האנלדקס ולכן חשוב להיוועץ ברופא הלגבי המשך הטיפול.

4. בין האספירין לבין הברקסין. השילוב עשוי לגרום לחומציות יתר בקיבה ולאולקוס ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול.

5. בין הנורמלול לבין האספירין. יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי התאמת המינון החדש של התרופות שאתה נוטל,

שבת נהדרת והרבה בריאות,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו