מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאה לתינוקתמיכל30/12/2014
שלום רב,
הבת שלי בת שישה וחצי שבועות ויצא לה סבוריאה בפנים ובקרקפת. הייתי אצל הרופא ילדים שלה, שאמר לי לקנות את תרופת הטופיסלן, אבל מקריאת האלון המצורף לתרופה כתוב שאין להשתמש מתחת לגיל שנתיים...
הרופא ילדים שלה הוא לא רופא עור והתייעץ עם רופא אחר בטלפון.
האם למרוח לה?
או שיש משהו אחר שאוכל להשתמש.
כמו כן, הלכתי לקנות שמן אמבט בלנאום, שאת המידע הזה הוצאתי מהאינטרנט.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל - התייעצי עם גורם נוסף
דבורה31/12/2014לתת משחה שאני לא יודעת מה שמו בה לתינוקת כזאת קטנה זה סוג של ריזיקה שאני אישית לא הייתי לוקחת בלי לקבל חוות דעת נוספת.
באופן כללי מה שחשוב לסבוריאה זה להשתמש בחומרים שהם כמה שיותר טבעיים כדי לא ליצור גירוי לעור וככה זה מרגיע קצת את כל האדמומיות והפצעים... אנחנו בבית משתמשים בסבון של אמה לורה שהוא טבעי לגמרי (מוצק כמו פעם). יש את הדס ולבנדר שהוא גם במיוחד לתינוקות.. אבל את יכולה להתייעץ עם הנטורופתית שמייצרת את זה, אולי יתאים לה סוג אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה לתינוקת - תגובה
יוסי מצקל27/01/2015מיכל יקרה
לקרקפת הייתי מציע לחפוף עם שמפו של מוסטלה המיועד לטיפול בקרקפת ולפנים הייתי ממליץ לרחוץ עם סבון של צטפיל, ישנם קרמים קוסמטיים טיפוליים של חברות איכותיות ללא חומרים משמרים - כמו "לה רוש פוזה" לטיפול יומיומי אשר הייתי מעדיף לשימוש בעור הפנים לפני סטרואידים. המוצרים משווקים בבתי מרקחת פרטיים בלבד, צטפיל גם ברשתות.
אל תשתמשי בסבונים פשוטים המיוצרים על ידי חברות קטנות כי לרוב איכות חומרי הגלם איננה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?