ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    יונית
    02/02/2015

אני טרום סוכרתית והדיאטה שלי היא ללא פחמימות וסוכרים כלל. נזקקתי לטיפול ע"י ציפרלקס לחרדות ושמתי לב שהתרופה הזאת מעלה סוכר בדם בצום. יש מחקר שלם על התרופות של SRRI ממכון ויצמן על הנושא. (לא מדובר על סרטונין שמעלה מצב רוח ועקב כך תאבון, לא במקרה שלי כי אני רזה ואטכלת תזונה דלת פחמימות) מדובר על מחקר מורכב יותר שמדבר על פגיעה בתאי הבטא שגורמים להתאבדות תאים. האם ידוע התופעה? ואם כן מה מומלץ לקחת במקום? אודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

אילן ללבניקוב
    03/02/2015

יונית שלום,

כפי שידוע לך לכל תרופה ישנן תופעות לוואי ולכן אני תמיד ממליץ לשלב גם טיפול נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא ייחודיים המסייעים רבות בחיזוק מערכת העצבים ללא
    תופעות לוואי כלשהן,

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

יונית
    03/02/2015

היי,

אני בתזונה דלת פחמימות כבר כשנתיים. הסוכר שלי מצויין כרגע. לא אוכלת מוצרי חלב חיטה וקטניות הרוב זוהי תזונה קדמונית משומן מהחי ובשר. תשובתך לצערי לא נתנה לי שום אינפורמציה חדשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו