מהי זריקת הדיפרוספן 2cc?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהי זריקת הדיפרוספן 2cc?
    אילן ללבניקוב
    16/03/2015

שלום רב,
    לאמא שלי הבחנו פריצת דיסק והמליצו לה לעשות את זריקת הדיפרוספן 2cc.
    הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין :1) מהי הזריקה?
    2) תופעות לוואי והשפעותיה.
    3) ואיפה אפשר לבצעה? בקופ"ח זה רק יום אחד בשבוע והיא בנתיים סובלת מכאבים.

תודה רבה מראש,
    אחיקם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהי זריקת הדיפרוספן 2cc?

הוספת תגובה

• זריקת דיפרוספן - תגובה

יוסי מצקל
    16/03/2015

דיפרוספן הינה זריקת סטרואידים אשר לה פעילות אנטי דלקתית, אנטי ראומטית ואנטי אלרגית.
    כמו כל סטרואידים אחרים גם למוצר זה תופעות לואי אפשריות וכן ניגודים עם תרופות אחרות אשר הרופא כנראה לקח בחשבון כאשר רשם את התרופה. את כל הרשימה של תופעות הלואי תוכל לראות בעלון המצורף לא הייתי ממליץ להתייחס לכולן כי הסיכוי למרביתן הוא מאוד נמוך ביחוד בשימוש חד פעמי.

לגבי הזרקה: ישנן אחיות רבות בודאי גם בסביבת מגורי אמך שיוכלו לבוא ולהזריק. בדרך כלל מדובר בפעולה לא יקרה, ואם האמא סובלת, ודאי שתשמח אם יגיעו הבייתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יוסי

אחיקם
    16/03/2015

השאלה היא איפה עושים את הזריקה? הבנתי מקופת חולים שיש להם אפשרות פעם בשבוע בלבד ב"חדר ניתוח"... וזה בימי ראשון בלבד ועד אז אמא שלי סובלת בנתיים.
    השאלה אם ידוע לך מקומות ואפשרויות אחרות לביצוע הזריקה בצורה טובה ובטוחה.

תודה רבה על התשובה והמשך שבוע טוב,
    אחיקם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יוסי - תגובה

יוסי מצקל
    17/03/2015

כנראה ההזרקה היא באזור הדיסק הפרוץ ולכן זה דורש חדר ניתוח. ישנו כמובן "אסותא" באופן פרטי לא חסר אורטופדים שישמחו לעשות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו