תרופה לחרדות, דכאון ו-ADD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה לחרדות, דכאון ו-ADD
    בן
    19/05/2015

שלום רב,

למרבה הצער אני סובל מלא מעט בעיות נפשיות כגון: חרדות, דיכאון קל-בינוני והפרעות קשב וריכוז.
    לפני מספר שנים התחילו לי התקפי חרדה קשים בעקבות טריגר והתחלתי בטיפול ב-SSRI במקביל לנוגדי חרדה עד שה-SSRI יתחיל לפעול.
    אני נוטל מספר שנים ציפרלקס מאז, מצב החרדות די יציב, התקפי חרדה לא היו מאז אך עדיין יש מחשבות טורדניות.
    לצערי הדברים שיותר התגברו מאז הטיפול הם תחושות של דיכאון שתוקף אותי והתגברות של הפרעות קשב וריכוז שלפעמים אני מרגיש שאני חולם פשוט ולא מצליח להתרכז וגם קשה לזכור דברים ואף עייפות קשה.

ניסיתי בעבר לעבור לתרופה גנרית של פרוזאק וללוסטרל ללא הצלחה כאשר התופעות לוואי שלהם היו יותר גרועות מהציפרלקס.

חשבתי על ניסיון לעבור ל-SNRI בעדיפות על אפקסור בשחרור מושהה שאולי יוכל לעזור לי עם הפרעות הקשב והעייפות אך יש חשש להתגברות החרדות בשנית.

אודה על המלצות לתרופה האידיאלית לתופעות אשר אני חווה מבחינת פרופיל יעילות-תופעות לוואי.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה לחרדות, דכאון ו-ADD

הוספת תגובה

• תרופה לחרדות, דכאון ו-ADD - תגובה

יוסי מצקל
    21/05/2015

עידן היקר
    אתה לא מבחנה במעבדה, אין טיפול אידאלי, כל אחד מגיב אחרת לטיפול תרופתי, ועליך לעבור יחד עם הרופא את כל הדרך עד אשר ימצא השילוב המנצח. אמונה וסבלנות יעזרו לך להגיע לפתרון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו