מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בדקטרין אורל ג'ל לפות.יפה17/07/2015
יש לי פטרייה בנרתיק. בבתי מרקחת נעניתי כי גינודקטרין ופוליקוטן מצריכות מרשם רופא, שלא אוכל להשיג עד יום ראשון. אני חשה כאב וצריבה. האם ניתן למרוח בינתיים דקטרין אורל ג'ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בדקטרין אורל ג'ל לפות. - תגובה
אילן ללבניקוב21/07/2015יפה שלום,
את הדקטרין אורל ג'ל מורחים בחלל הפה ולכן לא ניתן להשתמש בג'ל זה בנרתיק.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בדקטרין אורל ג'ל לפות. - תגובה
יוסי מצקל21/07/2015מולטי ג'ין פלורה פלוס יעיל לטיפול בפטריות ואגינליות ולא דורש מרשם. אם אינך בטוחה שמדובר בפטריה יש להשתמש במולטי ג'ין אקטיג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זו לא פטריה
אני21/07/2015האם אפשר להתשמש גם בתכשיר בשם לקטל?
חברה שלי אמרה שהיא השתמשה וזה מאוד עזר לה ושהתכשיר מטפל בזיהום וגם מנע את חזרת הפטריה מאז שהתשתמשה (לפני כשמונה חודשים)
ובאיזה כמות צריך להשתמש (הבנתי שיש שם כמה שפורפראות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זו לא פטריה - תגובה
יוסי מצקל23/07/2015ממליץ על אקטיג'ל היעיל לזיהום חיידקי ופטריתי גם יחד. טבעי. משתמשים פעם ביום למשך שבוע. הוא גם איננו פוגע בחיידקים הטובים החיוניים למניעת חזרת הזיהום או הפטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זו לא פטריה - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2015מיכל שלום,
הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם צמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת החיסון ומניעת דלקות חוזרות כגון: צמח האוניה דה גאטו, אסטרגלוס, ריישי וכדומה,
על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי ניתן לחזק את מערכת החיסון ולטפל בדלקות חוזרות ללא תופעות לוואי כלשהן,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק שאלה..
אמיר30/09/2015לא נראה לכם קצת חצוף לפרסם פה את העסקים שלכם??
ממליץ ללכת לרופא אמיתי ולא להקשיב לאנשים שלא ברור מי הם אבל ברור שהם באו למכור פה משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?