כדורי סכרת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי סכרת.
    גילה אשכנזי
    23/07/2015

אני חולה בסוכרת כ 4 שנים .אתמול הגעתי לקחת את המנה החודשית והרוקח נתן כדורי גלוקופריי. אף פעם לא השתמשתי בהם לא שמעתי עלהם, אני לוקחת גלוקומין ודי מאוזן הרוקח אמר לי שזה כמו הכדור של הגלוקומין. אני לוקחת גם לקרביום 900 מ"ג ביום ליטורבה 20 מ"ג לכולסטרול. 1 כדור לדלול הדם.1 כדור רסיטל. האם זה טוב להחליף את הכדורים של הגלוקומין בגלוקו פריי.

בתודה ובברכה ,

גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי סכרת.

הוספת תגובה

• כדורי סכרת. - תגובה

יוסי מצקל
    23/07/2015

את יכולה לכתוב את השם של התרופה בדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי סכרת. - תגובה

אילן ללבניקוב
    23/07/2015

גילה שלום רב,

הכדור הנקרא גלוקופרי(GLUCOFREE), הינו תחליף גנרי לגלוקומין כך שאין הבדל בין התרופות וזו אותה התרופה בדיוק המיוצרת על ידי בית חרושת אחר ולכן השם אינו זהה.

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם כמוסות כורכום מרוכזות, לקחת כדור אחד פעמיים ביום, הכורכום מסייע בהורדת הכולסטרול והסוכר ובניקוי הגוף מרעלים,

שבת שלום והרבה בריאות,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו