אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה
    מלי
    23/07/2015

שלום רב
    במהלך בדיקת פאפ הרופא הבחין בריבויי הפרשות ונתן לי קלטורי 200 מקווה שכתבתי נכון.
    לאחר שימוש בקפסולה אחת בבוקר למחרת נורא שרף לי ויצא לי הפרשה מוגלתית (רואים שזה מהתרופה עצמה) ויש לי זידובל גל שכבר נתנו לי שנה קודם עקב גירוד והפרשה מימית. (הפעם הרגשתי ליום יומיים גירוד ממש בפתח ללא הפרשות ונעלם לפני הבדיקה הגניקולוגית ) . השתמשתי בזידובל גל במקום הקלטורי שהרופא נתן לי האם זה בסדר זה היה יכול להזיק לי לצוואר הרחם???
    חדוב לציין שאין לי גירוד והפרשות מוזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה - תגובה

אילן ללבניקוב
    23/07/2015

מלי שלום,

למיטב ידיעתי הג'ל לא גורם נזק לצוואר הרחם אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, בכל מקרה מומלץ ביותר לקחת כמוסות פרוביוטיקה לנשים, כדור אחד פעמיים ביום עם הארוחה,

שבת שלום והרבה בריאות,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה - תגובה

יוסי מצקל
    23/07/2015

מלי יקרהאם הרופא רשם קלוטרי יש לך פטריה. החלפה למוצר שמיועד לזיהום חיידקי איננה מתאימה. הפרשה חדשה מוגלתית יכולה לרמוז לזיהום חיידקי למרות הכל. מציע לך לפנות לרופא או לפנות לרופא אחר אם אינך סומכת על הנוכחי.
    ללא קשר ניתן להשתמש באקטיג'ל שיכול להואיל בפטריה ובבקטריאל ואגינוזיס ( זיהום חיידקי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המדך לאנטיביוטיקה

מלי
    23/07/2015

באקטיג'ל שיכול להואיל בפטריה ובבקטריאל ואגינוזיס אפשר לקנות בלי מרשם או שאפשר ממרשם מהרופא משפחה?
    ולא הבנתי אם השתמשתי בזידובל זל בלי שהתאים זה יכול לפגוע בצוואר הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המדך לאנטיביוטיקה - תגובה

יוסי מצקל
    23/07/2015

אין צורך למרשם עבור אקטיג'ל .אינני מניח שגרמת נזק, אם כי טיפול לא נכון אינו פותר את הבעיה וזו עלולה להחמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיגל

מלי
    31/07/2015

שלום רב
    תודה רבה שאתה עונה לי!
    קניתי אקטיגל אם אין לי הפרשות וגירודים כדי להשתמש לכל מקרה זה לא מזיק
    ועוד שאלה לא יודעת אם זה קשור. קניתי תמצית אכינצאה אני מפחדת ממחלות מין. רק פרטנר אחד. האם זה מרפא פפילומה או מונע ואם אפשר לקחת בלי כל סיבה (לא בכמויות כמובן) רק כדי לחזק את המערכת החיסונית? ואם אקח את זה יש בעיה אם אני על גלולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיגל - תגובה

יוסי מצקל
    03/08/2015

אקטיג'ל לא יזיק רק ישפר.
    כנ"ל אכינציאה. אכינציאה לא תרפא פפילומה ולא תמנע. אפשר לקחת אכינציאה לשיפור חיסוניות ללא סיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיגל - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/08/2015

מלי שלום,

אין מניעה לקחת את טיפות האכינצאה עם גלולות, ניתן לקחת 30 טיפות פעמיים ביום, הן מסייעות למניעה של דלקות ולחיזוק מערכת החיסון.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו