אקטונל 150 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטונל 150 מ"ג
    אורה איזנמן
    30/08/2015

שלום רב,
    קיבלתי המלצה של אנדוקרינולוגית מתל השומר לקחת אקטונל חודשי במקום אוויסטה יומי, וזאת לאור 3 צינתורי מוח טיפוליים עם החדרת סטנט וסלילים במוח במהלך 2014.
    קופת החולים לא אישרה לי אקטונל ובמקום קיבלתי ריבון 150 מ"ג
    ביום לקיחת הכדור ׁ(בדיוק לפי ההוראות) וביום שאחריו חשתי כאבי בטן (ושילשולים) וראש, אלא שלא ייחסתי זאת לכדור,
    שאלתי, האם האקטונל מתאים יותר לאדם כמוני שעבר את הצינתורים המוחיים?
    האם גם לאקטונל יש תופעות לוואי?
    האם האקטונל לא בסל הבריאות?
    והאם יש סיבה מדוע קופת החולים מסרבת לאשר לי אקטונל?

אודה לתגובתכם המהירה.

בברכה,
    אורה איזנמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטונל 150 מ"ג

הוספת תגובה

• ריבון 150

דברת
    03/11/2015

גם אני חוויתי בשלושת הימים האחרונים את אותן התופעות בעקבות התרופה. מצטרפת לשאלות שהוצגו בפנייה הקודמת. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטונל 150 מ"ג - תגובה

אילן ללבניקוב
    08/11/2015

אורה שלום,

בעיקרון 2 התרופות הללו זהות בחומר הפעיל אך שונות בחומרים שאינם פעילים. אם את חשה בתופעות לוואי כלשהן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול ואף החלפת התרופה. לא ידוע לי על שיקולים כלשהם בקופות החולים ולכן יש לפנות לרופא המטפל שלך בקופה שיבדוק זאת.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו