קונטרלוק 40 מג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונטרלוק 40 מג
    יפית
    21/09/2015

שלום רב, אני מזה שנה סובלת מכאבי בטן סביב הטבור ומתחתיו. לאחרונה הגסטרו נתן לי כדורי אנטיביוטיקה למערכת העיכול ששיפורו את מצב הבטן התחתונה, אך עדיין יש כאבים סביב הטבור ובאזור הקיבה, עברתי את כל הבדיקות הנדרשות. מזה שלושה ימים אני לוקחת קונטרלוק 40 מג' והיום יש ממש שיפור בכאבי הבטן, האם אפשר לקחת את התרופה הזו באופן קבוע או לעבור ל 20 מג', האם יש תופעות לוואי, איזה בדיקות עלי לעבור בזמן שאני נוטלת את התרופה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונטרלוק 40 מג

הוספת תגובה

• קונטרלוק 40 מג - תגובה

אילן ללבניקוב
    22/09/2015

רות שלום,

אין מניעה לקחת את התרופה בפרק הזמן שציינת אך לגבי המינון יש להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. תופעות הלוואי אינן משמעותיות(מיחושים בבטן לעיתים נדירות), לגבי הבדיקות יש להיוועץ ברופא המטפל אם בכלל יש צורך בכאלו.
    בכל מקרה, אני תמיד ממליץ לעבור איבחון אירידיולוגי שלאחריו ניתן יהיה לדעת מהיכן נובעת החולשה הזו ולחזק את מערכות הגוף על ידי יעוץ נטורופטי,

גמר חתימה טובה והרבה בריאות,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו