מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוביוטיקהיפית24/09/2015
שלום רב,
תודה על התשובה המהירה.
בגלל כאבי בטן שנמשכים כבר כשנה, בעבר לקחתי כדור קונטרלוק 40 מג' כחודש ושעתיים אחרי VIVOMIXX פרוביוטיקה שמכילה 450 מילארד חיידקים, באותה תקופה המצב היה די רגוע, עברתי ניתוח לכריתת תוספתן ואז ניגשתי לדיאטנית שהמליצה על ג'ארו דופליוס של אלטמן וביו 25 שמכיל 25 מילארד חיידקים של SUPHERB, אני לקוחת כשבוע וחצי כמוסה מכל סוג, עדיין לא רואה שיפור...האם אפשר לחזור לקחת את הויומיקס שקית ביום לתקופה ארוכה? או לחכות ולהמשיך לקחת את שני סוגי הפרוביוטיקה?
שנה טובה ותודה רבה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה - תגובה
יוסי מצקל24/09/2015רות שלום
לא כל כך ברור לי מצבך. סבלת מכאבי בטן ולקחת ויוומיקס. המצב השתפר.
היתה לך כריתת תוספתן, מאיזו סיבה? האם מאותם כאבי בטן? האם היה לך התקף?
מה הסיבה שחזרת לדיאטנית? האם חזרו כאבי הבטן כמו מקודם? האם בעקבות הניתוח?
אינני רואה מניעה לחזור למספר ימים לויוומיקס אלא להפך יתכן שהוא יועיל.
בכל מקרה אם את סובלת מכאבי בטן לא מוסברים, או שמצבך הורע בעקבות הניתוח, או שאינך מחלימה מהניתוח,עלייך לפנות לרופא ומיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
יפית25/09/2015ד"ר שלום ותודה על התשובה המהירה.
עברתי ניתוח לכריתת תוסתפן בגלל מוקוצלה זעיר, התוספתן יצא בשלמותו והתשובה של המוקוצלה שלילית (שפיר),תסמיני התוספתן לא גרמו לכאבי בטן. לקחתי את הפרוביויטיקה ויומיקס בגלל שהחלו כאבי בטן וחושבים שאולי זה מעי רגיז, בכל מקרה באותה תקופה שלקחתי קונטרלוק וויומיקס היה שיפור בעיקר באזור הטבור, היום אני לוקחת פרוביוטיקה אחרת והשאלה שלי האם את הויומיקס אפשר לקחת לפרקי זמן ארוכים? בכל מקרה אני במעקב אצל גסטרו בגלל כאבי הבטן.
תודה רבה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה - תגובה
יוסי מצקל25/09/2015אפשר אך מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?