מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוף סוףויקי28/09/2015
חג שמח, מזה שנים אני סובלת מליחה באיזור הלוע. כל שנותיי רופאת אאג רשמה לי טיפות אף כאלה ואחרות. לפני כשנתיים, הפנתה למשטח גרון בו נמצא המופילוס אינפלואנזה, טופלתי בצפורל ועבד במיידי. אחרי תקופה חזר החיידק אך הצפורל ירד מהמדפים . הגנרי, צפוויט , לא עזר. אחרי כן טופלתי בזינאט, שגם לא עזר.
אני לא מצליחה לישון, כתוצאה, חוסר ריכוז, תשישות איומה, לעיתים קרובות חוסר איזון גם בחוץ, ברחוב, בכביש. ממש מציק, איזה טיפול יכול להציל אותי? אני בת 47. אין מחלות רקע. מהו הטיפול במי כסף?
בברכת ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול בעקבות שימוש בדלאצין סי
itsme29/09/2015שלום , לאחר יומיים שימוש ב דלאצין סי 150 מ"ג ( 7 קפסולות) החלו לי שלשולים.
זו אנטיביוטיקה שרשם לי רופא שיניים בעקבות דלקת בשן לשבוע. אני רגישה לפניצילין אז גם אנטיבוטיקה מקבילה לא מתאימה. האם יש סיכוי שהדלקת עברה משימוש של יומיים ? האם יש סיבה לדאגה מהשלשולים ? האם יש אנטביוטיקה חלופית ללא פניצילין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף - תגובה
יוסי מצקל29/09/2015ויקי שלום
את צריכה להיות במעקב של רופא, אם מדובר בזיהום יש למצוא את הפתרון המתאים.
יתכן שהזיהום שחזר עמיד לצפורל. לא ניתן להמליץ על טיפול אנטיביוטי דרך האינטרנט.
ישנן גם תרופות שמייבשות ומפחיתות ליחה שהרופא יכול לשקול לשלב בטיפול.
ישנה דרך להפחית ליחה על ידי שינוי בתזונה.
בברכה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)