סוף סוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף סוף
    ויקי
    28/09/2015

חג שמח, מזה שנים אני סובלת מליחה באיזור הלוע. כל שנותיי רופאת אאג רשמה לי טיפות אף כאלה ואחרות. לפני כשנתיים, הפנתה למשטח גרון בו נמצא המופילוס אינפלואנזה, טופלתי בצפורל ועבד במיידי. אחרי תקופה חזר החיידק אך הצפורל ירד מהמדפים . הגנרי, צפוויט , לא עזר. אחרי כן טופלתי בזינאט, שגם לא עזר.
    אני לא מצליחה לישון, כתוצאה, חוסר ריכוז, תשישות איומה, לעיתים קרובות חוסר איזון גם בחוץ, ברחוב, בכביש. ממש מציק, איזה טיפול יכול להציל אותי? אני בת 47. אין מחלות רקע. מהו הטיפול במי כסף?

בברכת ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף

הוספת תגובה

• שלשול בעקבות שימוש בדלאצין סי

itsme
    29/09/2015

שלום , לאחר יומיים שימוש ב דלאצין סי 150 מ"ג ( 7 קפסולות) החלו לי שלשולים.
    זו אנטיביוטיקה שרשם לי רופא שיניים בעקבות דלקת בשן לשבוע. אני רגישה לפניצילין אז גם אנטיבוטיקה מקבילה לא מתאימה. האם יש סיכוי שהדלקת עברה משימוש של יומיים ? האם יש סיבה לדאגה מהשלשולים ? האם יש אנטביוטיקה חלופית ללא פניצילין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף - תגובה

יוסי מצקל
    29/09/2015

ויקי שלום
    את צריכה להיות במעקב של רופא, אם מדובר בזיהום יש למצוא את הפתרון המתאים.
    יתכן שהזיהום שחזר עמיד לצפורל. לא ניתן להמליץ על טיפול אנטיביוטי דרך האינטרנט.
    ישנן גם תרופות שמייבשות ומפחיתות ליחה שהרופא יכול לשקול לשלב בטיפול.
    ישנה דרך להפחית ליחה על ידי שינוי בתזונה.
    בברכה
    יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו