שלום מדוע לא עונים לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מדוע לא עונים לי?
    יעל
    06/10/2015

לא נענתי לשאלה הבאה. אודה להתייחסות בפורום. תודה

שלום וברכה
    לפני כשנתיים, בעקבות כאבים שהיו לי, ניגשתי לגסטרולוג , אבחנו אצלי התחלה של אולקוס . הרופא נתן לי אומפרדקס פעם ביום בבוקר לפני האוכל.
    לאחר כשלושה חדשים , התחלתי להוריד לאט את המינון, (הרגעתי מתח ואכלתי יותר טוב..) עד שהפסקתי לגמרי את הכדורים.
    במשך שנה לא הרגשתי שום כאבים.
    כעת, ישנם מקרים בודדים בהם אני מרגישה את הכאבים, זה יכול להיות יום-יומיים רצופים בחודש ,
    שאלתי היא, האם אני יכולה ליטול את הכדורים רק בימים הספציפיים בהם אני מרגישה את הכאב?
    ואם הכאב מתגבר בצהריים או בערב האם אוכל ליטול כדור בשעות אלה? באילו תנאים (כמה זמן אחרי אוכל)?
    תודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום מדוע לא עונים לי?

הוספת תגובה

• שלום מדוע לא עונים לי? - תגובה

יוסי מצקל
    06/10/2015

יעל יקרה
    את יכולה לקחת אומפרדקס כחצי שעה לפני האוכל.
    אפשר לפני ארוחת הצהרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מדוע לא עונים לי? - תגובה

אילן ללבניקוב
    06/10/2015

יעל שלום,

ראשית כל, את האומפרדקס יש לקחת כחצי שעה לפני הארוחה עם כוס מים.

לגבי המינון המדויק עבורך יש להיוועץ ברופא המטפל שיתאים לך את הטיפול מחדש בהתאם למצבך כיום,
    בכל מקרה, ניתן לסייע לך על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות בהפחתת החומציות וניקוי מערכת העיכול מרעלים,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק רציתי לחדד

יעל
    14/10/2015

מדובר על יום יומיים בודדים בחודש/חדשיים של רגישות. האם הכדור יעיל למצבים כאלה , כשלוקחים אותו רק באותו זמן של רגישות חד פעמי, יום או יומיים?

והמון תודה על התשובה , יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו