סידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן
    רוני
    11/10/2015

שלום רב,
    1)מהו הסידן המומלץ. אני צריכה לקחת 1200 מג ביום. מעדיפה פעמיים ביום. איזה סידן יש בו 500 מג סידן ציטראט בכל טבליה?
    2) התחלתי לקחת כדורי ליפוטרופיק בגלל כולסטרול גבוה וגם אומגה 950. האם זהו טיפול יעיל להורדת כולסטרול?
    3) לאחרונה יש לי דופק מהיר בסביבות 90. האם קשור לתרופות הנ"ל?
    4) האם יש להפריד בין הכדורים השונים כולל סידן?

רב תודות, רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן

הוספת תגובה

• סידן - תגובה

אילן ללבניקוב
    14/10/2015

רוני שלום,

ישנם סוגים שונים של סידן כגון:סידן קרבונאט אשר עשוי לגרום לעצירות ואינו נספג היטב בגוף.
    אני ממליץ לך לקחת משקה סידן(מסוג גלוקונט וציטראט) המכיל ויטמין D, מגנזיום ואבץ הידועים כמשפרים את ספיגת הסידן בגוף, ואינו גורם לעצירות. המשקה נקרא קלמדי ויש לקחת כף ביום בכוס מים\מיץ עם האוכל. שאר התוספים יעילים בסיוע להורדת הכולסטרול והשומנים. לא נראה לי שיש קשר בין התוספים לדופק המהיר ולכן יש לבדוק מערכות אחרות בגוף הזקוקות לחיזוק(מערכת העצבים, הורמונלית וכדומה). הייתי ממליץ לך לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא לחיזוק פיזי ונפשי.

אין מניעה לקחת את התוספים ביחד,

שבוע טוב ושקט,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו