תרופות כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות כללי
    rezik
    09/11/2015

אני עם בעיית דיכאון וחרדה ומחשבות והכי גרוע מצב רוח ירוד כל הזמן כבר 6שנים ו7 חודשים ויום נסיתי כל מיני תרופות כמו רסיטל פאקסט מירו פובוקסל אלטרול הכל לא עזר אחרי אשפוז של50 יום ותרופות ללא שום הטבה מעניינית לפני 4 חודשים הרופא החזיר אותי לויפאקס שלקחתי שנתיים בתחילת במחלה והוא הכי טוב שעזר אבל לא ממש היטב את המצב לפני שבוע עצרתי את הויפאקס300מג והחלתי עם סמבלטה 60 שגם המחיר שלה גבוה אני מלפני שהתחלתי לטול את הסימבלטה בשבוע התחילו אצלי כל מיני חרדות וטשטושים ועייפות רציתי לדעת האם כדאי להמשיך בסמבלטה וזה יעזור וכל מה שאני מרגיש לעשיו ישתפר או כדאי לחזור לתרופת ויפאקס אני גם נוטל קלונקס לפי הצורך 1מ ביום ולפעמים 1מ ביום וגם נוטל ריטלין20מ la

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות כללי

הוספת תגובה

• תרופות כללי - תגובה

אילן ללבניקוב
    11/11/2015

שלום רב,

לגבי שינוי בתרופות יש להיוועץ ברופא המטפל שלך.

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ רוקחי/נטורופטי בקליניקה שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה לחיזוק מערכת העצבים וצמחי מרפא המסייעים רבות בהורדת המתח והחרדות וחיזוק האנרגיה ומצב הרוח,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו