מתן אומפרדקס 20X 2 ל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן אומפרדקס 20X 2 ל..
    עדי
    05/01/2016

שלום.
    מזה זמן ממושך מאוד (כשנתיים) שאני סובלת מטעם מלוח מאוד בחלל הפה. הופנתי לאחרונה מרופא גסטרו לבדיקת אנדוסקופיה של דרכי עיכול עליונות עם איסוף דגימה. כך נרשם אתמול אצל מבצע הטיפול. עד שיבצע רשם 2 דברים. ניסוי בשימוש באומפרדקס למניעת הטעם המלוח ,לדעתי עד כמה שזכור לי ניסיתי תרופה זאת וגרמה לי לאצירת השתן,ולכן לאחר יום הפסקתי עם השימוש בה. אני שותה הרבה ביום היות וסובלת מעצירות כרונית וצורכת משלשלים כמו כן נוטלת כדור אחד של דיזותיאזיד שמשמש כמשתן בלבד.היות ולא בטוח שמסייע בדיוק לשחרר את כול כמות הנוזלים שאני מכניסה אל גופי ביום (כארבעה ליטר לפחות מכול הסוגים) אותו רופא הפנה אותי גם לבדיקת ul בטן. (עליה במשקל למרות שאיני מרבה באכילה).
    א. האם באמת לא כדאי לי ליטול תרופה זאת באם היא גרמה לי במשך חצי יום לא להטיל שתן למרות נטילת הדיזותיאזיד בבוקר?
    ב. מה יבוצע בדיוק בבדיקה של האנדוסקופיה ולשם מה איסוף הדגימה? לאן יובילו התוצאות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן אומפרדקס 20X 2 ל..

הוספת תגובה

• מתן אומפרדקס 20X 2 ל.. - תגובה

אילן ללבניקוב
    12/01/2016

עדי שלום,

ראשית כל, הבדיקה נועדה לבדוק את דרכי העיכול ולראות מה באמת קורה בפנים ועל ידי כך לקבל תמונה ברורה יותר של המערכת ובהתאם לכך להתאים את הטיפול הנכון למטופל.
    לגבי האומפרדקס, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל אם היא גרמה לך לתופעות לוואי בכדי שיתאים לך את הטיפול מחדש,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אילן ובהמשך

עדי
    12/01/2016

בוקר טוב אילן
    בהקשר כללי היות ואתה מרפא בצמחי מרפא סינים ואלטרנטיביים האם ניתן ליצור עמך
    קשר במהלך היום לצורך יעוץ האם ניתן לסייע לי בטיפול זה בבעיות של עצירות קשה שכבר לא נענית למשלשלים כמו כן אינסומניה קשה (מכורה לתרופות הדורשות העלאת מינונים כמובן) וכד'.
    ובאם כן, באיזה שעות נוח לך שאתקשר?
    תודה
    עדי
    יום טוב ובריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אילן ובהמשך - תגובה

אילן ללבניקוב
    12/01/2016

עדי שלום,

מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע לגוף בחיזוק הפעילות הטבעית של מערכת העיכול על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא,

אשמח לענות בכל שאלה
    יום טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו