תרופות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות קשב וריכוז
    בדוי
    24/01/2016

שלום
    אני בת 23 ונטלתי קונצרטה 36 מג כשנתיים על בסיס יומי.
    הקונצרטה גרמה לי לתופעות לוואי- רגישות לרעש, רגישות לאור (בעיניים), רגישות עורית פיזית ותחושתית, רעד, דופק מהיר, ואף מחשבות מוזרות וחרדות. לאחר שאימתתי את העניין עם פסיכיאטר המסקנה היא שכל התופעות האלו הן חד משמעית תוצאה של תופעות הלוואי של הקונצרטה, והוא החליף לי את התרופה לויואנס 30 מ"ג.
    מאז אני נוטלת את הויואנס כשבועיים (על בסיס יומי) ואיני מרגישה בשום שינוי מלבד עליה משמעותית (אולי אפילו מוגזמת) בתאבון.
    וכעת לשאלותיי:
    שאלתי הראשונה היא, האם יכול להיות שנוצר כאן איזשהו נזק בלתי הפיך? ז"א בנוגע נגיד לפחדים וחרדות, תבניות חשיבה מוזרות, רגישות בעור גם מבחינת זה שכל שריטה נהיית פצע שמשאיר צלקת וגם מבחינת זה שאני מרגישה את הבד של הגרב מונח לי על אצבעות כף הרגל וזה מדגדג ומחרפן, יכול להיות שזה משהו שהגוף שלי אימץ לאחר שהקונצרטה הרגילה אותו להרגיש כך למשך תקופה?
    שאלתי השניה היא כמה זמן מומלץ לתת לויואנס לפני שאנסה לעבור לתרופה אחרת על מנת אוכל להיות בטוחה שלא וויתרתי מהר מדי?
    ושאלתי האחרונה היא, האם בכלל יש טעם להמשיך ולנסות תרופות אחרות? בהתחשב בעובדה שויואנס נחשבת לתרופה החדשה והמוצלחת ביותר כתחליף לריטלין, ואני יודעת להעיד מנסיון שגם הקונצרטה וגם הויואנס גרמו לי לאותן תופעות לוואי לא נעימות..
    יש לציין שאני נמצאת במתכונת של לימודים ואוטוטו מתחילה תואר, לכן אני בוחרת בתרופות בעלות טווח ההשפעה הארוך ולא הקצר.
    תודה רבה מראש!! (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• תרופות קשב וריכוז - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/01/2016

שלום רב,

ראשית כל, לכל תרופה ישנן תופעות לוואי וככל הנראה גם לתרופה שנטלת. הייתי ממליץ לך לנסות את הדרך הטבעית המסייעת בחיזוק מערכת העצבים ושיפור הריכוז והזיכרון. על דיי איבחון אירידיולוגי מדויק ויעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה החשובה ביותר בחיזוק מערכת העצבים ופעילות המוח והתאמה של צמחי מרפא ייחודיים ניתן לסייע לך ללא תופעות לוואי למטרה זו.

שבוע טוב ובריא ובהצלחה בלימודים,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות קשב וריכוז - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/01/2016

שלום רב,

ראשית כל, לכל תרופה ישנן תופעות לוואי וככל הנראה גם לתרופה שנטלת. הייתי ממליץ לך לנסות את הדרך הטבעית המסייעת בחיזוק מערכת העצבים ושיפור הריכוז והזיכרון. על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ויעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה החשובה ביותר בחיזוק מערכת העצבים ופעילות המוח והתאמה של צמחי מרפא ייחודיים ניתן לסייע לך ללא תופעות לוואי למטרה זו.

שבוע טוב ובריא ובהצלחה בלימודים,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו