תופעות לוואי של ציפרלקס הרגשת עילפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של ציפרלקס הרגשת עילפון
    מוריה
    09/05/2016

לאחרונה אובחנה אצלי חרדה ממבחנים וקיבלתי את הכדורים נוגדי דיכאון ציפרלקס, היו לי תופעות לוואי של סחרחורות רעד נדודי שינה הכול במשך כל ההתחלה עכשיו אני אחרי שבועיים וחצי לקחתי כדור כל יום באותה שעה יומיים רצופים לא לקחתי וחזרתי לקחת שוב אתמול.
    היום קמתי אכלתי שתיתי רגיל ונרדמתי שוב התעוררתי כי הרגשתי שאני צריכה לשירותים ופתאום כישבתי הרגשתי כאב חד בצד ימין בבטן וסחרחורת לא ראיתי כלום רק מסך לבן ממש לבן חום האוזניים שלי בערו הלכתי מהר למטבח לקחת מים כי הרגשתי שאני מתעלפת הראיה שלי לא חזרה לכל מקום שהסתכלתי ראיתי מסך לבן ממש לבן וכאילו חיכתי להתעלף לקחתי את המים ורצתי לספה מפחד ליפול והמתנתי שיחזור לי לאט לאט הכול לקח כמה דקות עד שהכול נרגע וחזרתי למיטה מפחד לקום שוב האם זה הגיוני זה תופעות לוואי של הכדור? ללכת לרופא? (לא יודעת אם זה קשור אבל אני במחזור ובדכ אין לי בעיה)
    תודה מראש,
    מוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של ציפרלקס הרגשת עילפון - תגובה

יוסי מצקל
    16/05/2016

זו יכולה להיות תופעת לואי של התרופה ובמקרה שכזה יש לפנות לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו