בעיה רצינית מסמים פסיכיאטרים שלא ידוע אם יש מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית מסמים פסיכיאטרים שלא ידוע אם יש מה לעשות
    קרן
    28/06/2016

שלום רב לצוות הפורום, לפני שלוש שנים לקחתי ריספרדל וריטלין la 20. ומאז אני חווה א מיניות מוחלטת, בעיה רצינית בעוררות המינית הסובייקטיבית,חשוב להדגיש שיש סוגים של הפרעות של בעיית עוררות,ואני מתייחסת רק לסובייקטיבית-בעיה זו אומרת שרגש ההתרגשות המינית של המשיכה לאדם אחר נעלמה ממש כמו א מיניות,מאז תופעת הלוואי אין לי יום ואין לי לילה אני רק רוצה שהסיוט הזה יעבור,אני כולה בת 19 ויכול להיות שבגלל הסמים הפסיכאטרים לא אוכל להתאהב לעולם ולחוות תשוקה כמו כל בחורה אחרת, אני מתחננת שתענו לי לשאלה הבאה-האם תרופות הסיאליס והוויאגרה מטפלות בבעיית עוררות מינית סובייקטיבית או האם קיימות תרופות אחרות שמטפלות בבעיה זו שכמובן שהמקור שלה הוא תופעת לוואי שלא עוברת מהסמים הפסיכאטריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה רצינית מסמים פסיכיאטרים שלא ידוע אם יש מה לעשות - תגובה

יוסי מצקל
    03/07/2016

קרן יקרה
    הפיתרון מצוי בידיו של רופא מומחה, פסיכיאטר, או סקסולוג. אין צורך להתבייש. חיי מין תקינים הינם בסיס חשוב בזוגיות, אנא פני בהקדם למומחה. התרופות שתיינת המיועדות לטיפול בגברים פועלות על זרימת דם באבר המין הגברי ולא על הפרעות פסיכיאטריות או פסיכולוגיות. אין הם מיועדות לנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדובר בבעיה נפשית

שירן
    05/07/2016

תמיד כשאין פיתרון אומרים שהמצב נפשי וזה לא נכון, זאת בעייה פיזיולוגית ידועה שנגרמת מהסמים הפסיכאטריים ואני לא היחידה שמתלוננת עלייה , כשהייתי במצב הנפשי הרע ביותר לפני התרופות הכל היה תקין מבחינת המשיכה המינית, זה רק מהתרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדובר בבעיה נפשית - תגובה

יוסי מצקל
    05/07/2016

לא אמרתי שהבעיה פסיכיאטרית. מי שמכיר היטב את הטיפול התרופתי בבעיות מסוג זה הוא סקסולוג. ואם בודאות זו תופעת לואי של תרופה פסיכיאטרית רצוי להתייעץ עם פסיכיאטר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו