מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה אלרגית לתרופה? דיאנה 35 ורט אוויטשיר22/07/2016
שלום, אני בת 16.
לא מזמן הייתה לי תקופה שלא קיבלתי מחזור במשך שנתיים וחצי. בהתחלה לא דאגתי כי כל הבנות במשפחה מצד אמא שלי לא היו מקבלות מחזור סדיר, במשך תקופות ארוכות כמו שלי, אבל בסופו של דבר החלטתי ללכת לגניקולוג. עשיתי אולטרסאונד והיה לי חשד שיש לי שחלות פוליציסטיות (בנוסף, היו לי גם את התסמינים של התסמונת כמו אקנה במשך ארבע שנים והשמנה).הגניקולוג המליץ לי לקחת גלולות למניעת הריון על מנת להסדיר את המחזור, ואכן לאחר שבוע קיבלתי מחזור ואז גם אחרי חודשיים קיבלתי מחזור (מבלי להשתמש בגלולות), ומאז לא השתמשתי בגלולות האלה. אחרי חודש שלא קיבלתי מחזור, הלכתי לגניקולוג אחר והוא המליץ לי לקחת דיאנה 35 כדי להסדיר את המחזור ולשפר את מצב האקנה שלי. אני לקחתי את הגלולה הראשונה שלי אתמול, והיום בבוקר התעוררתי עם בלוטה נפוחה וכואבת מתחת ללסת התחתונה. בנוסף, באותו היום שלקחתי את הגלולה היו לי גם קצת כאבי בטן ובחילות, וגם עכשיו יש לי קצת רגישות בשדיים.
האם יכול להיות שפיתחתי אלרגיה לגלולות אפילו לאחר נטילת כדור אחד בלבד? ולמה יש לי נפיחות וכאב מתחת לסנטר? האם זה תגובה אלרגית?
בנוסף, אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני גם לוקחת רט-אוויט לאקנה בפנים שלי ואני כבר משתמשת בו חודש.
אני גם התחלתי לשים לב שאני מרגישה את קצב הלב שלי ולפעמים פתאום למשך זמן קצר מאוד ( שנייה או שתיים) הוא כיאילו דופק ממש מהר, אבל אני לא יודעת אם זה קשור לתרופות או לאלרגיה מסויימת.
עוד הערה: גם ברט אוויט וגם בדיאנה 35 לא מצויין תופעות לוואי כמו שיש לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה אלרגית לתרופה? דיאנה 35 ורט אוויט - תגובה
אילן ללבניקוב26/07/2016שיר שלום,
ייתכן ואלו תופעות לוואי של התרופה ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול לכזה שלא יגרום לך לתופעות לוואי כלשהן,
אין אינטראקציה בין הכדור לבין המשחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.png)




(1).jpg)