תגובה אלרגית לתרופה? דיאנה 35 ורט אוויט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית לתרופה? דיאנה 35 ורט אוויט
    שיר
    22/07/2016

שלום, אני בת 16.
    לא מזמן הייתה לי תקופה שלא קיבלתי מחזור במשך שנתיים וחצי. בהתחלה לא דאגתי כי כל הבנות במשפחה מצד אמא שלי לא היו מקבלות מחזור סדיר, במשך תקופות ארוכות כמו שלי, אבל בסופו של דבר החלטתי ללכת לגניקולוג. עשיתי אולטרסאונד והיה לי חשד שיש לי שחלות פוליציסטיות (בנוסף, היו לי גם את התסמינים של התסמונת כמו אקנה במשך ארבע שנים והשמנה).הגניקולוג המליץ לי לקחת גלולות למניעת הריון על מנת להסדיר את המחזור, ואכן לאחר שבוע קיבלתי מחזור ואז גם אחרי חודשיים קיבלתי מחזור (מבלי להשתמש בגלולות), ומאז לא השתמשתי בגלולות האלה. אחרי חודש שלא קיבלתי מחזור, הלכתי לגניקולוג אחר והוא המליץ לי לקחת דיאנה 35 כדי להסדיר את המחזור ולשפר את מצב האקנה שלי. אני לקחתי את הגלולה הראשונה שלי אתמול, והיום בבוקר התעוררתי עם בלוטה נפוחה וכואבת מתחת ללסת התחתונה. בנוסף, באותו היום שלקחתי את הגלולה היו לי גם קצת כאבי בטן ובחילות, וגם עכשיו יש לי קצת רגישות בשדיים.
    האם יכול להיות שפיתחתי אלרגיה לגלולות אפילו לאחר נטילת כדור אחד בלבד? ולמה יש לי נפיחות וכאב מתחת לסנטר? האם זה תגובה אלרגית?
    בנוסף, אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני גם לוקחת רט-אוויט לאקנה בפנים שלי ואני כבר משתמשת בו חודש.
    אני גם התחלתי לשים לב שאני מרגישה את קצב הלב שלי ולפעמים פתאום למשך זמן קצר מאוד ( שנייה או שתיים) הוא כיאילו דופק ממש מהר, אבל אני לא יודעת אם זה קשור לתרופות או לאלרגיה מסויימת.
    עוד הערה: גם ברט אוויט וגם בדיאנה 35 לא מצויין תופעות לוואי כמו שיש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית לתרופה? דיאנה 35 ורט אוויט - תגובה

אילן ללבניקוב
    26/07/2016

שיר שלום,

ייתכן ואלו תופעות לוואי של התרופה ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול לכזה שלא יגרום לך לתופעות לוואי כלשהן,
    אין אינטראקציה בין הכדור לבין המשחה,
    שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו