מבררת עבור אמא שלי על כדורי כולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבררת עבור אמא שלי על כדורי כולסטרול
    צליל
    12/12/2016

ערב טוב!אמא שלי בת 75 לקחה עד עכשיו כדורי כולסטרול לפי בדיקות דם היה לה 228כולסטרול!טרגילצרידים 204! וhdl252 !ו135 cal!השאלה היא כזו היא הפסיקה כיוןן שרופא גריאטריה הורה לה להפסיק ורופאת המשפחה שלחה אותה לבדיקות.דם וראתה שמסכנת את עצמה מה היא עושה לוקחת.או לא??תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כולסטרול

יוסי מצקל
    13/12/2016

צליל יקרה
    צריך לדעת מדוע הגריאטר הורה לה להפסיק.יתכן שבגלל תופעות לואי. לדעתי את צריכה ללכת לרופא נוסף לקבל חוות דעת מנומקת ולהחליט. לא אוכל להמליץ באינטרנט ללא כל הנתונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התגובה

צליל
    13/12/2016

הרופא גריאטרי אמר לה שמגיל 65 אין כבר אפקט על הכדור ולכן אמר לה להפסיק יש לציין שזה רופא של אבי היא רק הצטרפה אליו ועל הדרך הסבירה לו על הכדורים שזו התשובה שנתן,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולסטרול

יוסי מצקל
    15/12/2016

מלבד שינוי תזונה הייתי ממליץ לפנות לרופא נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו