מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהללא שם05/06/2007
שלום!
האם אתה מכיר או שמעת על ה- PEARL POWDER היא משמשת כרכיב בתוסף מזון
ומורכבת גם מחומצות אמינו . האם אתה יודע משהו על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת פנינים
ניצן פרימור15/06/2007לא שמעתי, על פי המצוי באינטרנט מדובר בקשקוש...
אם תוכל להוסיף פרטים, אשמח לבדוק.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ללא שם15/06/2007שלום, קודם אני רוצה לומר שאתה יכול למצוא את זה באינטרנט בשם PEARL POWDER באנגלית בגוגל , לא מדובר באבקת פנינים המוכרת לך ( לי לא ידוע על זה ) . המוצא של זה מסין.
אני לא יודעת איך לעשות את הקישור כאן. אם תסביר לי איך, אוכל להביא קישור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה 2
ללא שם22/06/2007בשם המקצועי זה נקרא PEARL POWDER האם כעת יש לך את מידע נוסף על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
ללא שם22/06/2007PEARL POWDER כפי שכך זה נקרא ( אבקת פנינה), מורכבת מ-18 חומצות אמינו , מגנזיום , טיטניום ,סלניום, אבץ, תוספת סידן, (יסודות קורט ומירו מינרלים) הקיימים בה באופן טבעי. היא מפניני מים צלולים. משתתפת בשמירה על קצב לב תקין , מחזקת את מערכת החיסון ,
היא גדלה בטבע ללא תוספות כמו; קלציום, 18 חומצות אמינו כולל טאורין שאת חלקן אף לא ניתן לייצר באופן סינטתי במעבדה, מגוון מתכות עדינות כגון; ברזל , נחושת, אבץ, מגנזיום ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקת פנינים סינים
צביה18/12/2012אני רוצה לקנות את אבקת הפנינים הסינית . האם מישהוא יכול להמליץ על הפורמה. היא מאד יקרה! אודה לכם. באם תידעו אותי. בתודה מראש. תאריך:18.12.2012.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ללא שם25/06/2007למה לא מתייחסים להודעות שכתבתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?