תרופות שגורמות לתופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות שגורמות לתופעות לוואי
    צבי שחר
    28/10/2017

הומץ לי ע"י פרופ' קרדיולוג לקחת דיובן 80 במקום קרדיולוג בהתחלה ואחר כך אטקנד, וכ י מזה שנה מתלונן על קוצר נשימה בעיקר בזמן שכיבה, לפעמים סחרחורות, כאב במפרקי ידיים, עייפות, שאלתי את מי שאפשר האם זה קשור לאחת מהתרופות שאני מקבל, (קונטרולוק 20 דיובן 80,plaqueni לפני ארוחת הבוקר, אחרי אני לוקח אספירין קרדיו, ובערב, שוב plaqueni ו תוריד 40, וכולם ענו בשלילה, במקרה פתחתי את דף התרופה, והנה אני מוצא שחלק מהתופעות לוואי שדווחו, כמו נפיחות כפות ידיים, קוצר נשימה בזמן שכיבה, עייפות, וסחרחורות, שזה בדיוק מה שאני סובל מהם בשנה האחרונה, מה דעתכם אני צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופסור

יוסי מצקל
    09/11/2017

צבי שלום, אם אתה מטופל על ידי פרופסור אשר מכיר את תיק רפואי שלך וההסטוריה שלך, אני מאמין שאתה צריך להמשיך לקבל את דעתו ולדווח לו על כל תופעת לוואי . אם אינך סומך עליו גש לקבל חוות דעת אצל רופא אחר. חשוב לדווח על כל תופעות הלוואי לרופא המטפל כדי שישקול החלפת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו