איזה תרופה הכי מומלצת להתקרחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה תרופה הכי מומלצת להתקרחות
    עומר
    14/11/2017

שלום רב אני בן 22 וקצת מקריח לאחר ביקור אצל רופא עור הבנתי שהתרופה היחידה שעוצרת התקרחות נקראת (propecia (finasteridr

1 mg.
    לאחר שהסתכלתי בתופעות לוואי (תופעות לוואי
    תופעות הלוואי הנגרמות בעקבות טיפול בפרופסיה בהתקרחות גברית אינן שכיחות ומשפיעות רק על חלק קטן מהגברים, פחות מ-2%. לרוב, הן כוללות ירידה בחשק המיני, קשיי זקפה, ירידה בנפח הזרע ואי פריון הגבר, שחולפים עם הפסקת השימוש בפרופסיה או לאחר שימוש ממושך.
    יתכנו גם תופעות לוואי נדירות כגון רגישות והגדלת השדיים; דיכאון; כאב באשכים; פריחה או גרד אלרגיים בעור או תגובה אלרגית חריפה הכוללת התנפחות השפתיים או הפנים.
    במקרים נדירים, השיבושים בפוריות הגבר ובתפקוד המיני, לרבות ירידה בחשק המיני, בעיות בזקפה או בפליטת זרע, עלולים להימשך למרות הפסקת השימוש בפרופסיה.
    יש לפנות לרופא בהקדם האפשרי במקרה של הופעת גוש או כאב בחזה, הפרשה מהפטמות או שינויים אחרים בשדיים, כיוון שקיימים דיווחים נדירים מאד על סרטן שד אצל גברים שנטלו פינסטריד במינון של 5 מ"ג, פי 5 יותר מזה שנמצא בפרופסיה.)

** אני רואה שיש סיכון לדיכאון ולסרטן השד! האם אתם ממליצים לקחת את התרופה? ( הבנתי שאני חייב לקחת אותה יום יום כל החיים)
    המון המון תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופציה

יוסי מצקל
    15/11/2017

עומר שלום.
    אכן פרופציה היא הפיתרון הטוב ביותר הקיים. נתקלתי בלא מעט גברים שסבלו מתופעות לואי קלות וחמורות. לי אישית קשה להמליץ מכיוון שאי אפשר לדעת אם תסבול מתופעות לואי או לא. אני לא הייתי לוקח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו