טיפול בכדור ויואנס ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בכדור ויואנס ותופעות לוואי
    איריס
    07/02/2018

שלום,
    אני בת 48 ולוקחת לעיתים Vyvans מ"ג 30 . הכדור מאוד עוזר לי בעיקר בעבודה ובלימודים. לצערי הכדור מונע ממני הירדמות ואף שינה לכל הלילה, בעיקר כשאני לוקחת ברצף. רופאת המשפחה המליצה לי לקחת בימים שאני לוקחת ויואנס ,לקחת כדור רבע כדור זודרום, על מנת שישרה שינה. אני עושה זאת לעיתים רחוקות בעיקר לפני מבחן ומאוד רוצה להשתמש בכדור כל יום למעט חופשים. רציתי לדעת האם הדבר מומלץ? האם הדבר יכול להוביל אותי להתמכרות לזודרום עד כדי שאצטרך להעלות מינון ? האם יש אלטרנטיבה אחרת, אולי טבעית ?
    תודה מראש,איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדורי שינה

יוסי מצקל
    07/02/2018

איריס יקרה
    לשאלתך לגבי התרגלות והעלאת מינון התשובה היא כן, יש מצב להתרגלות.
    לגבי טיפולים אחרים התשובה היא כן - ישנן אפשרויות לא מועטות שהייתי ממליץ לקחת טרם כדור שינה זה.
    מספר דוגמאות מהקל אל הכבד : מוצרים הומיאופטיים , מוצרים טבעיים מהרפואה הסינית כמו זיזיפוס, טיפות ולריאן, כדורי נרבן, כדורי שינה ללא מרשם: סליפאייד, נייטול, טונייט, ועוד. אני ממליץ לפנות לרוקח הקהילתי הקרוב לביתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איריס
    08/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו