נטילת אמבין במקום ברוטיזולאם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת אמבין במקום ברוטיזולאם
    לאה
    26/04/2018

מאז שאובחנתי כחולת סרטן אני סובלת מבעיות שינה (קושי להרדם וגם שינה מקוטעת ולא סדירה) הרופא רשם לי ברוטיזולאם וזה פועל בינתיים בצורה טובה. משום מה הוא נתן לי אמביין עכשיו. האמביין מדאיג אותי כי הוא ממכר. האם יש כדור שינה שאינו ממכר? ואם אין, האם יש כדור שינה עם פחות תופעות לוואי? אשמח להמלצה על כדור שינה שיעזור לי לעבור תקופה קשה זו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדורי שנה

יוסי מצקל
    27/04/2018

לאה יקרה
    שני הסוגים שהזכרת גורמים להתרגלות, ויש לתיהן תופעות גמילה בעת הפסקת השימוש. לא רצוי להשתמש תקופה ממושכת בתרופות אלו. טוב עושה הרופא שמחליף לך את התרופה אחרי תקופה מסויימת. אם לא ניסית תרופות ללא מרשם, שאמנם חלשות יותר אולם יתכן שישנן כאלו שיתאימו לך. אני ממליץ לפנות לרוקח הקהילתי שליד ביתך ולנסות מספר מוצרים שאינם דורשים מרשם כמו נרבן או גוד נייט. ישנם גם מוצרים הומאופטייה, אשר מנסיוני האישי רב השנים עוזרות למטופלים לא מועטים, למרות שזה תחום שנוי במחלוקת הייתי ממליץ לנסות. אם תרצי פרטים ספציפיים פני אלי בפרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

לאה
    28/04/2018

כיצד אוכל לפנות אליך בפרטי?
    תודה על תשובתך
    לאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו