טיפול בזטו לדלקת ראות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בזטו לדלקת ראות
    זיוה זינשטיין
    07/11/2018

אני חליתי בדלקת ראות לפני 3 חודשים קיבלתי טיפול משולב על ידי זטו וזינאט . לאחר כמה ימים התחילו לי שילשולים חריפים בצבע צהוב.ועד עכשיו אני סובלת עם כאבי בטן וחום 37.8 .בבדיקת צואה מצאו לי חידק כלוסטרידיום. קיבלתי טיפול על יד פלגיל 1 כדור 3 פעמים ביום. לאחר שסיימתי את הטיפול השלשולים חזרו שוב. שוב קיבלתי טיפול עם פלגיל כבר לעשרה ימים במינון כפול. לאחר כמה ימים שוב כאבי בטן חום ושלשולים. בבדיקת צואה שוב כלוסטרידיום. אני ממש מיואשת מהמצב הזה 3 חודשים אוכלת רק אורז צנימים וירקות מבושלים. האם אין תרופה אחרת שתחסל את החידק. מבקשת מאוד לעזור לי אם יש לכם פתרון עבורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בזטו לדלקת ראות

הוספת תגובה

• כלוסטרידיום

יוסי מצקל
    08/11/2018

זיוה שלום. קלוסטרידיום יכול להיות מטופל באנטיביוטיקה בנוסף לפלג'יל ( ונקומיצין דרך הפה) השימוש באנטיביוטיקה נעשה רק במיקרים חוזרים בהם פלג'יל לבד לא עוזר, כמובן שמדובר במרשם רופא. כמוכן מאוד חשוב לשקם את הפלורה הטבעית אשר חשובה במניעת הישנות הבעיה כפי שקורה אצלך, אם תפני אלי בפרטי אוכל להמליץ לך על מוצרים ספציפיים לשיקום הפלורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו