מעבר מציפרלקס אסציטלופרם להתקפי פאניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מציפרלקס אסציטלופרם להתקפי פאניקה
    ניר
    17/11/2018

אני נוטל מספר שנים ציפרלקס עקב חרדות והתקפי פאניקה. אני דואג ליטול את הציפרלקס המקורי כי לפני שלוש שנים בערך לא היה מקור וניסיתי אסטו והיו לי תופעות קשות מהתרופה. הפעם שוב לא הצלחתי להשיג את המקור אז לקחתי הפעם את אסציטלופרם של טבע, לקחתי יומיים את הכדור ואני מרגיש בסדר גמור אפילו יותר מצב רוח מאשר עם הציפרלקס המקורי, העניין הוא שעם הציפרלקס הייתה לי בעיית השמנה קשה ורעב כל הזמן, ועם הכדור הזה אני לא מרגיש רעב כל הזמן. הרי החומר הפעיל הוא אותו חומר, האם זה ייתכן שהכדור יהיה יותר אפקטיבי ולא יגרום לי לרעב כמו הכדור ציפרלקס המקורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציפרלקס

יוסי מצקל
    17/11/2018

ניר שלום
    לעיתים יש הבדלים בין המקור והגנרי. ההבדלים נובעים בדרך כלל מתכונות פיסיקליות של הכדור המשפיעות על זמינות החומרים הפעילים ( גודל חלקיקים, מהירות התמוססות, סוג החומרים האינרטיים המשמשים בייצור הטבליה ועוד) לעיתים מדובר בהשפעה פסיכולוגית בלבד. אם הכדור טוב לך יותר תמשיך איתו ולא משנה מה הסיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו