בטאקורטן תמיסה לגרד בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטאקורטן תמיסה לגרד בקרקפת
    ריבצ`ה
    22/11/2018

שלום. בת 74. עקב גרד עז בקרקפת ונשירת שיער רשמו לי בטאקורטן תמיסה לקרקפת - לפזר 3 טיפות על הקרקפת למשך שבועיים. בנוסף, הנחו אותי לשים על הקרקפת מינוקסי 5%.
    מאחר ויש לי קטרקט וגלאוקומה (מאוזנת) אני מבקשת לדעת אם הטיפול בתרופות אלה לא יחמיר את מצב הבעיות בעיניים.
    דרך אגב, ניתוח קטקרקט עשוי לשפר את מצב הגלאוקומה, מציע לך להתיעץ עם מומחה בנושא זה ( ממליץ בחום על מכון עין טל - פרופסור אסיא) את עשויה לפתור שתי בעיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קטרקט

יוסי מצקל
    22/11/2018

בטקורטן מכיל סטרואידים. קטרקט עלול להיווצר או להחמיר מסטרואידים. דרך אגב, ניתוח קטקרקט עשוי לשפר את מצב הגלאוקומה, מציע לך להתיעץ עם מומחה בנושא זה ( ממליץ בחום על מכון עין טל - פרופסור אסיא) את עשויה לפתור שתי בעיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיסת בטאקורטן לקרקפת - קטרקט וגלאוקומה

ריבצ`ה
    22/11/2018

יוסי שלום. תודה על תשובתך.
    בסיכום ביקור נכתב: "על פני הקרקפת בעיקר באיזור הוורטקס דלילות דיפוזית. מספר פפלות אריתמיות עם קשקש. ב-DS מעט קשקש פריפוליקולרי. מינטוריזציה של שיער? יכול להתאים ל- FPHL. לא ניתן לשלול מרכיב של טלוגן אפלוביום. ייתכן מרכיב של סבוריאה."
    אז לא כדאי להשתמש בבטאקורטן אפילו לשבועיים? ומה דעתך על שימוש במינוקסי? השיער נראה ממש רע. אשמח להמלצה על רופא עור טוב מומחה לבעיות שיער. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו