האם מותר לצרוך דנסיטי-תוסף סידן- יחד עם בונפוס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר לצרוך דנסיטי-תוסף סידן- יחד עם בונפוס?
    נירה
    05/12/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סידן ובונפוס

יוסי מצקל
    05/12/2018

בונפוס משמשת לטיפול בעודף סידן בדם עקב מגידול ממאיר ולטיפול בכאבים בשל גרורות בעצמות. לא הייתי מוסיף סידן ללא התייעצות עם הרופא המטפל. לא הייתי עושה דבר העלול להשפיע על הגוף או על הטיפול במקרים מסוג זה ללא הנחיות הרופאים המטפלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת הסידן בדם תקינה, אך יש לי גרורות בעצמות. מה לעשות?

נירה
    05/12/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרורות

יוסי מצקל
    05/12/2018

נירה יקרה. אני אינני מצליח להבין את שאלתך. אני מניח שאת מטופלת על ידי רופאים מומחים בבית חולים. בבתי חולים עובדים לפי פרוטוקולים סדורים במצבים כמו שלך. ישנו נסיון רב בעולם אשר מתווה דרך טיפול לפיה בתי החולים עובדים. הפרוטוקול מתווה טיפול אשר יתן את סיכויי ההצלחה הגבוהים ביותר. הדרך איננה קלה. הנושא של תוספת סידן להערכתי איננה בעיה אקוטית בשלב זה, ואם היא תורמת לטיפול או לא יחליטו הרופאים המטפלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו