על תרופות פסיכאטריות ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על תרופות פסיכאטריות ועוד
    אייל
    24/07/2019

שלום רב !! אני חדש כאן בפורום וייש לי המון שאלות וברורים עליהם אשמח לקבל תגובות תודה .
    נוטל בין היתר לפונק450 מ"ג .. כיצד לחלק אותן במהלך היום בכדי שלא אהיה עייף בערב . ??
    כמו"כ .... האם עצם לקיחת ויטמינים כמו מולטי ויטמין ואומגה 3 יכול להשפיע עליי להרגיש יותר טוב ?
    בנוסף נוטל כל בוקר נקסיום 20 מ"ג ... האם ומתי אצליח להפסיק עם זה .
    לבנתיים זהו להיום .
    אשמח להשתמע ולהתראות כאן בהמשך .
    תודה ולילה טוב לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פסיכיאטריות

יוסי מצקל
    25/07/2019

נקסיום - התרופה ניתנת בדרך כלל למשכי זמן ארוכים. הפסקה מיידית עלולה לגרום לאפקט ריבאונד לא נעים, לכן אך ורק לפי הוראת הרופא.
    ויטמינים - ויטמינים יגרמו שיפור בהרגשה אך ורק אם ההרגשה הלא טובה נובעת מחוסר ויטמינים. אולם יש לא מעט צמחים שעשויים לשפר את מצב הרוח כמו: אשואגנדה, קאווה, לוונדר קמומיל ועוד, לא מדובר בתרופות לכן יש רק לנסות ולקוות.
    לפונקס - יש להצמד במדוייק להוראות הרופא לגבי דרך ושעות נטילה, לא אוכל לענות במקומו, מצטער. לתרופה תופעות לואי אפשריות לא מעטות, וגם לגבייהן יש לידע את הרופא. לא אוכל לשנות את ההוראות שנתן כולל מועדי הנטילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על תרופות פסיכאטריות ועוד

אייל
    25/07/2019

שלום לך דר יקר !!
    ראשית תודה על תגובתך .
    שאלתי היא !! מה תפקיד הנקסיום.. וכן קראון 25.000.
    ואיזה סוגי בדיקות דם לבקש מהרופא בשביל לבדוק באופן יסודי שלודא שלא או כן חסר לי ויטמינים .
    ובנוסף האם להפסיק את נטילת הויטמינים לפני הבדיקה .
    תודה רבה לך על תגובתך.
    לילה טוב וסופ"ש נעים לך אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו