מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוקף של חומר להזרקה בפיןדורון23/11/2019
קיבלתי אישור מאורולוג לקבל זריקות לפין בית מרקחת אמור להכין לי שם החומרים ( בשילוב) 10מ"ג-papaverine--ּ
1 מ"ג --phentolamine
הרוקח טוען שהתוקף של זריקה זו הינו חודש ימים
האם זה נכון?
ומה קורה אם אני משתמש לאחר חודש ימים?
או שזה מאבד את האפקט שלו אבל אינו מסוכן אם אני מזריק?
בנוסך האם קיימים מזרקים קטנים יותר ממה שבית המרקחת מספק לי?
שמעתי שיש בסופר פארם מזרקים ללא מחט?
תודה רבה לתשובתך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה
יוסי מצקל24/11/2019התוקף של הכנה מסוג זה הוא קצר מכיוון שלא ניתן לבדוק יציבות של הכנות המרקחות בבית מרקחת כמו בדיקות ותהליכי יצור תרופות במפעל. אין להזריק אחרי המועד. זה סיכון מיותר ואין על שימוש במוצר פג תוקף אחריות. ידוע לי על קיומם של מזרקים ללא מחט אולם אם יש כאלו לסופרפארם תצטרך לשאול אותם. לגבי נפח המזרק: לא כתבת לי איזה נפח סופק לך וכמה אתה צריך להזריק כך שאיני יכול לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
דורון24/11/2019אורולוג אישר לי ברצפט במזק לקבל 100 יחידות במזרק אחד
היות וזריקה אחת עולה בסופר פארם בין 80-100 ש"ח אני חושב שיספיק לי במזרק 40-50 יחידות.
אני מעוניין קודם ההזרקה לשמר את חצי החומר שנשאר במזרק
איך אני יכול לשמר אותו? היכן אוכל להשיג בקבוקון קטן ?מצו"ב תמונה ניסיתי בקופת חולים ובתי מרקחת ואין להם
בנוסף האם אתה מכיר חומר כזה יותר זול במקום אחר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
יוסי מצקל24/11/2019א. אתה יכול לבקש שיכינו לך את ההכנה מראש מחולקת לשניים.
ב. אתה חייב לקחת מינון בהתאם להוראות הרופא ולא לשנותו. אם אתה רוצה לקחת חצי מינון אתה חייב לקבל את אישור הרופא, ואז המרשם וההכנה ייוצרו בהתאם.
ג. לא מניח שתוכל להשיג מחיר נמוך משמעותית. ואסור לך לחלק לבד את הזריקה לשניים בשל התנאים הסטיריליים בהן חייבת להיות מיוצרת. זה לא רק למצוא בקבוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובה המשך שאלה
דורון24/11/2019בשיחה עם אורולוג קבענו שאקח 40 או 50 יחדיות במזרק שזה מספיק לדעתי השתמשתי בכך כמה שנים קודם וזה הספיק לי אולם טענתי בפניו שירשום 100 יחידות היות והמחיר יקר
בבית מרקחת איתם שוחחתי הם מכינים מזרק אחד ע"פ הוראות הרופא אבל טרם שאלתי לגבי הצעתך לחלק לשני מזרקים
אבל באמת מדוע איני יכול ממזרק סטרילי לשים בבקבוק סטרילי?
ולשמר לחודש הכל סטרילי ונקי
סליחה על המשך ההטרדה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
יוסי מצקל24/11/2019כאשר אתה מוציא חומר מהבקבוקון במקומו של החומר ששאבת נכנס אויר שיכול להכיל חיידקים. ברגע שהשתמשת אין יותר סטריליות המאפשרת שימוש נוסף אחרי ימים מספר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
דורון24/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?