ריספונד רסיטל ורידזין - האם גורמים לאין אונות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריספונד רסיטל ורידזין - האם גורמים לאין אונות?
    בן 32
    06/07/2020

אני לוקח ביום ריספונד 20 מ"ל, רסיטל 40 מ"ל ולאחרונה הורדתי את הרידזין מ- 100 מ"ל ל- 50 מ"ל (כי הבנתי שעוד מעט בכלל לא תהייה את התרופה הזאת על כן כדי לא "להיפטר" מהתרופה הזאת בבת אחת).
    כבר 3 וחצי שנים שאני סובל מאין אונות. הפסיכיאטר שלי מתעקש שזה לא בגלל הכדורים. הוא לא מוכן לשנות לי את מינון הכדורים וגם פסיכיאטר אחר שהלכתי אליו לפני כשנה לא מוכן.
    האם האין אונות זה כתוצאה מהכדורים האלה או שזה צירוף מקרים? מה לעשות כדי שאני אוכל לחזור לקיים יחסי מין בלי להיזדקק לויאגרה וכדומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין אונות

יוסי מצקל
    06/07/2020

הבעיה יכולה להיות תופעת לואי גם של ריספונד ( אתה לא לוקח 20 מג) וגם של רסיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עושים ?

בן 32
    06/07/2020

אז מה עושים ? זה מוריד לי את הביטחון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

יוסי מצקל
    07/07/2020

יש להתייעץ עם הרופא המטפל, ואם אין לו פתרון או שהדרך שמציע לא נראית לך , פנה לרופא נוסף לקבלת חוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו