מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרשם מיוחד לחמש קפסולות אבודרט להצמחת שיעראביחי חבני12/07/2020
אני לוקח אבודרט כבר יותר משנתיים (אני מזמין באינטרנט) ואני קיבלתי מזה תוצאות טובות אבל זה לא מספיק ואני רוצה שיער בלי דלילות. קראתי שעשו מחקר על מינונים שונים של דוטסטריד (החומר הפעיל באבודרט) ונמצא ש2.5 מ"ג (5 כדורים) מדכא הרבה יותר מהDHT בקרקפת וגם מצמיח יותר שיער ממינונים רגילים של אבודרט (נראה שאי אפשר לפרסם פה קישורים)
אז שלחתי מייל לגורם במשרד הבריאות בקשר להזמנת כמות שמספיקה למעל כדור אחד ליום ואמרו לי שם שאני יכול לקבל אישור מיוחד להזמין (לייבא לשימוש עצמי) כמות חריגה של תרופות כמו אבודרט אם רופא יאשר לי את זה ויחתום על טופס 5 (ניסיתי לשים קישור אבל אי אפשר).
אז איפה אני מוצא רופא שיחתום לי על זה?
אני מודע לכל התופעות לוואי שעלולות להיגרם מאבודרט כמו ג'ינקומסטיה או ירידה בזקפה/פוריות אבל בסך הכל מבחינתי מדובר בבעיות שוליות, אני מעדיף להתמודד עם ג'ינקומסטיה מאשר עם שיער דליל ומסכן כזה שלא צומח, וחוץ מזה ממחקרים שקראתי הסיכויים לג'ינקומסטיה הם קטנים מאד גם עם דוטסטריד ואני לא חוויתי בכלל שום תופעות לווי משימוש באבודרט בזמן שרוב השיער שלי שנפגע מהתקרחות גברית צמח מחדש והפך לשיער נורמלי.
בבקשה לא להמליץ לי ללכת לרופא עור/ פרופסיה/ מינוקסידיל ועוד כל מיני טיפולים לא יעילים שכל ייעודם הוא להשאיר לך כמה שיערות דלילות על הראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על רופא
יוסי מצקל13/07/2020טיפול תרופתי איננו תוכנית כבקשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה יכול לעזור לי אז למה שלא אקבל את זה?
אביחי13/07/2020בכל מקרה לאנשים צריך להיות זכות להחליט מה לעשות עם הגוף שלהם. זה ממש דבילי שקומץ אנשים מנותקים החליטו בשביל שאר הגברים בעולם שעדיף להם להיות עם שעיר דליל מאשר לסכן את חוזק הזקפה שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?