טיפול בפטריה בבוהן - צילקודרם מידע ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפטריה בבוהן - צילקודרם מידע ותופעות לוואי
    יוסי
    22/07/2020

שלום, הייתי אצל רופא עור בגלל ששמתי לב שגדל לי פטריה בבוהן הגדולה, אבל היא לא מלאה אלא רק שליש קטן מהציפורן נפגע. כשהלכתי לרופא הוא הסתכל לשניה וחצי בלי יותר מידי בדיקות ואז נתן לי שתי מרשמים. האחד קסטרוספור וציקלודרם וביקש שאשלב ביניהם. אבל לאחר שהבנתי מה שבאמת עושה הקסטרוספור פחדתי, התקשרתי לרופא בטלפון והוא אמר לי שאני יכול אחרי זה להשתמש רק בציקלודרם, אין לי מושג אם הוא אמר לי את זה עקב חוסר זמן או בגלל שהוא היה לא מקצועי.
    זה ממש מדאיג אותי ולכן פונה אליכם המומחים. השאלה שלי, האם ציקלודרם לבד יוכל לפתור לי את הבעיה? ומה הן תופעות הלוואי? בבקשה עזרה אני חייב תשובה לזה.

בתודה,
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריות

יוסי מצקל
    23/07/2020

היית אצל רופא מומחה, שבדק אותך ראה מה יש לך ורשם טיפול. אתה מצפה מתשובה יותר טובה מהאינטרנט. זה ממש לא ככה. אם אינך סומך על הרופא שנתן לך טיפול טוב ומקובל לבעיתך פנה לחוות דעת רפואית נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו