תרופה שניתנה ע"י רופא משפחה המתעלמת מאזהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה שניתנה ע"י רופא משפחה המתעלמת מאזהרה
    אלי
    23/01/2021

רופא משפחה אישר לי ליטול באופן קבוע תרופת שינה מקובלת ופשוטה (עקב קשיי שינה גדולים על רקע יובש בפה, ששום רופא לא מצא לו פתרון), למרות שבעלון לצרכן כתובה אזהרה: "שימוש ממושך עלול לגרום לתלות." בלית ברירה, אני נאלץ לקבל את המלצת רופא המשפחה, אך מרגיש לא נוח בגלל האזהרה הנ"ל. כיצד ניתן להתגבר על דיסוננץ זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה לשינה

יוסי מצקל
    23/01/2021

אינני יכול לענות כי אינני יודע פרטים, לא מה התרופה, לא מה ניסית עד כה. ולא מה הסיבות והצרכים. הרופא לא מתעלם מהאזהרות. הוא שוקל בין התופעות החיוביות והשליליות ולפי זה מחליט. נא לפנות עם עוד פרטים ( אפשר גם בפרטי במייל, ואשתדל לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פה סגור

מיני23
    24/01/2021

ב"ה
    תשמע:
    האף הוא 'כלי' הנשימה דרכו נושמים,
    ושהפה יהיה סגור כל הזמן, גם בלילה,
    ואז לא תצטרך שום תרופה!
    אם אתה לא מצליח בעצמך, מצא עזרה,
    למשל: חפש בגוגל 'נשימה בריאה'.
    לי זה מאוד עזר.

בריאות טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בפה

יוסי מצקל
    24/01/2021

כדי להמליץ צריך להבין ממה נובע היובש. האם יש לך בעיות של מעברי נשימה חסומים בשל סיבות מבנה, האם אתה נוחר או סובל מדום נשימה בשינה בשל עודף משקל או סיבות אחרות, האם עברת בדיקות במעבדת שינה? אם כן מה התוצאות? אני אישית בעד לפתור את הבעיה הגורמת ליובש לא על ידי כדור שינה, אבל צריך לדעת את הסיבות ומה ניסית עד כה ללא הצלחה. אתה יכול לפנות אלי בפרטי ( ללא תשלום) במייל [email protected] ואשמח לעזור. פרט את הכל ואענה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו