ROWATINEX כטיפול באי שליטה בשלפוחית השתן

מנהל הפורום

 יוסי מצקל
יוסי מצקל
 ישראל חלד
ישראל חלד
לקביעת תור אצל ישראל חלד ללא פרסום בפורום
 
  • ROWATINEX כטיפול באי שליטה בשלפוחית השתן
    ב
    19/07/2021

    ראווטינקס מועיל מאד באי שליטה בשלפוחית השתן-האם ניתן לקחת למרות שאין בעיה בכליה? תודה 19.7.21

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    ROWATINEX כטיפול באי שליטה בשלפוחית השתן

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • רווטינקס

    יוסי מצקל
    19/07/2021

    התרופה מיועדת למניעה ולטיפול באבנים בדרכי השתן ובדלקות בדרכי השתן, שלפוחית השתן ובכליות. כאמור, לא רק בכליות אלא גם בשלפוחית השתן ובדרכי השתן.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • רווטינקס

    ב
    22/07/2021

    הדגש בשאלתי ,בבקשה,הוא האם לא ייגרם נזק לכליה במצב שאין בה אבנים ? תודה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • רווטינקס האם עלול להיגרם נזק לכליה

    ב
    26/07/2021

    הדגש בשאלתי ,בבקשה,הוא האם כשלוקחים רווטינקס לא ייגרם נזק לכליה במצב שאין בה אבנים ? הסברתי שהיא מקלה על דכיפות ותכיפות בהטלת שתן. תודה,דחוף בבקשה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • רווטינקס

    יוסי מצקל
    26/07/2021

    אם את לוקחת את התרופה למטרה שהרופא רשם לך, לא אמורות להיות תופעות לואי או נזק מכיוון שלתרופה זו כמעט ולא ידועות תופעות לואי.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


