מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפאסאל-לטיפול בסעיפים במעי הגסיעל30/07/2021
שלום רב,
עקב מחלת הסעיפים במעי הגס שנתגלה מלפני 10 שנים, ועד היום לא טופלתי, וגם אין לי שום תופעות במערכת העיכול, למרות זאת לצורך מניעת התקף, המליצה לי הגסטרו לקחת רפאסאל אחת לחודש במשך שבוע ימים כל פעם 2 כדורים. מדוע לוקחים כדור זה ברצף של שבוע?
כ"כ המליצה לי לשתות 2 קפסולות פסיליום כל יום (אין לי עצירות), האם ניתן לקחת קפסולה אחת או בכלל לוותר על התוסף, או שכדאי לצורך מניעת התקף לקחת הטיפול כפי שהומלץ?
בתודה מראש וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפאסל
יוסי מצקל30/07/2021רפאסל מיועד לטיפול ומניעה של דלקת כיבית במעי הגס (ulcerative colitis) ושל המחלה ע"ש קרוהן. הגרנולות מיועדות לטיפול בהתלקחות של דלקת כיבית במעי הגס ולטיפול אחזקתי בעת הפוגה בדלקת. במקרה שלך הרופאה , מומחית לגסטרו החליטה על הטיפול, ומניעה היא חלק חשוב מאד בטיפול.
פסילום הם סיבים תזונתיים ולא תרופה לעצירות, היא מועילה גם במיקרים של עצירות. כאשר יש אבחנה של מלת סעיפים מומלץ לשמור על כלכלה עשירה בסיבים תזונתייםהדבר נועד כדי להאט את התקדמות המחלה. אני תומך בהחלטות הרופאה ומאחל לך הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפאסאל - תודה רבה
יעל30/07/2021תודה רבה על תשובתך המהירה.
בריאות וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?