רפאסאל-לטיפול בסעיפים במעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפאסאל-לטיפול בסעיפים במעי הגס
    יעל
    30/07/2021

שלום רב,
    עקב מחלת הסעיפים במעי הגס שנתגלה מלפני 10 שנים, ועד היום לא טופלתי, וגם אין לי שום תופעות במערכת העיכול, למרות זאת לצורך מניעת התקף, המליצה לי הגסטרו לקחת רפאסאל אחת לחודש במשך שבוע ימים כל פעם 2 כדורים. מדוע לוקחים כדור זה ברצף של שבוע?
    כ"כ המליצה לי לשתות 2 קפסולות פסיליום כל יום (אין לי עצירות), האם ניתן לקחת קפסולה אחת או בכלל לוותר על התוסף, או שכדאי לצורך מניעת התקף לקחת הטיפול כפי שהומלץ?
    בתודה מראש וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפאסל

יוסי מצקל
    30/07/2021

רפאסל מיועד לטיפול ומניעה של דלקת כיבית במעי הגס (ulcerative colitis) ושל המחלה ע"ש קרוהן. הגרנולות מיועדות לטיפול בהתלקחות של דלקת כיבית במעי הגס ולטיפול אחזקתי בעת הפוגה בדלקת. במקרה שלך הרופאה , מומחית לגסטרו החליטה על הטיפול, ומניעה היא חלק חשוב מאד בטיפול.
    פסילום הם סיבים תזונתיים ולא תרופה לעצירות, היא מועילה גם במיקרים של עצירות. כאשר יש אבחנה של מלת סעיפים מומלץ לשמור על כלכלה עשירה בסיבים תזונתייםהדבר נועד כדי להאט את התקדמות המחלה. אני תומך בהחלטות הרופאה ומאחל לך הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפאסאל - תודה רבה

יעל
    30/07/2021

תודה רבה על תשובתך המהירה.

בריאות וכל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו