מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות שפוגעות בכבדעמית27/07/2008
שלום רב, יש לי התבלטות שאני מקווה שתוכלו לסייע לי עימה. יש לי פטריות בציפורניים ורופא העור המטפל שלי המליץלי על טיפול, מזה מספר חודשים, על טיפול במשחות וטיפות. אני יודע שיש כדורים שניתן לקחת ושהם מאוד יעילים בטיפול בפטרת, אבל כשאני שאלתי אותו על כך הוא אמר שמדובר שחבל לקחת את הכדורים כי יש לך רק 3 ציפורניים נגועות ושהכדורים הללו עושים נזק לכבד. איני יודע באלו כדורים מדובר, אבל ודאי שהוא התכוון לטיפול התרופתי השגרתי. האם עלי להמשיך את הטיפול אצל אותו רופא (מזה מספר חודישם אין שיפור, אפילו מעט הדרדרות) או להלחיף את הופא בכללית? הרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת צפורנים
ניצן פרימור28/07/2008עמית שלום
הפטריה יושבת בעומק הציפורן ולא ניתן לגיע לבסיס הציפורן בעזרת תכשיר חיצוני, לפיכך,תכשירים בשימוש חיצוני לא מחסלים את פטרת הצפורניים!
הכדורים הם התכשיר היחיד שעוזר ויש לקחתם פרק זמן לא ארוך.
סכנת הפגיעה בכבד אינה גדולה יותר מאלה של סטטינים - להפחתת הכולסטרול הרע בדם הנמצאים בשימוש נרחב וניטלים באופן קבוע ע"י חלק נכבד באוכלוסיה...
לדעתי ,עליך להתייעץ עם רופא עור נוסף ולקבל החלטה בהתאם.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול טבעי בפטריות
אילן ללבניקוב31/07/2008עמית שלום רב,
לפני שלוקחים תרופות שעלולות לפגוע בכבד, אני מעדיף(אם ניתן כמובן), לנסות טיפול טבעי על ידי נטורופט ובדרך כלל הטיפול עובד מצויין וללא כל תופעות לוואי. יש פורמולות טבעיות לטיפול בפטריות כמו גם נוזל מיוחד למריחה על הציפורניים ואשר מחסל את הפטרייה בצורה יעילה וללא תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?