פרוביוטיק לאזור הווגינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוביוטיק לאזור הווגינה
    יסמין
    08/08/2008

שלום, כשהייתי בבית המרקחת ראיתי עלון שפרסם פרוביוטיק של אלטמן לשמירה על איזון באזור הנרתיק. היה כתוב שם שריח לא נעים מהאזור כלל לא נובע מהיגנייה לקוייה אלא מהעובדה שאין איזון בהורמונים שבנרתיק(אם אני זוכרת טוב) אז השאלה שלי היא האם זה נכון? והאם מומלץ לקחת את תוסף התזונה הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוביוטיק לאזור הווגינה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה.

אילן ללבניקוב
    12/08/2008

יסמין שלום,
    למיטב ידיעתי הריח הרע בנרתיק נובע כתוצאה מחיידקים הנמצאים במערכת השתן ו/או המין ולכן היית ממליץ לך על שטיפות טבעיות על בסיס צמחי מרפא כגון סבון נוזלי של שמן עץ התה וכדומה. כמו כן, ניתן ומומלץ בכדי לשמור על איזון החיידקים בגוף לקחת תוסף תזונה המכיל את הפרוביוטיקה(חיידקים טובים) המאזנים את החיידקים הרעים מפיצי הריח ולמניעת דלקות דרכי השתן.

שבוע טוב ובריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן. גם אני קיבלתי המלצה על הפרוביו

surraia
    13/08/2008

פרוביוטיק פמינה של אלטמן. זה עבד מצויין. החיידקים הטובים מחסלים את הרעים (ואת הריח...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו