חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    ע.
    01/09/2008

שלום רב, אני נוטל מזה כשנתיים סרוקסט (התופעה שאובחנה אצלי היתה O.C.D). הכמות היומית שאני נוטל ביום היא 60 מ"ג שהם כשלושה כדורים. אחת מתופעות הלוואי הכי מורגשות היא העדר חשק מיני. הייתי מבקש לדעת האם זו תרופה שיש לקחת לכול החיים? מה אומרת הספרות הרפואית בקשר לזמן נטילת התרופה? האם אפשר להפסיק באיזשהו שלב ? זה מקשה עלי בתחום הזוגי מאוד, וזה יוצר תסכול רב אצלי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• סרוקסט

אילן ללבניקוב
    01/09/2008

שלום רב,
    ראשית כל שום תרופה לא חייבים לקחת כל החיים ורצוי מדי פעם לעשות הפסקות בכדי שהגוף לא יתרגל לתרופה והשפעתה תחלש. אני תמיד ממליץ אם אפשר (ולרוב זה אפשרי), לנסות לשלב צמחי מרפא בטיפול ולאחר תקופה מסוימת להמשיך עם צמחי המרפא אשר אינם גורמים לתופעות לוואי.
    ישנם פורמולות מצויינות לשיפור ההרגשה הכללית ולהעלאת מצב הרוח בצורה טבעית כגון: פסיפלורה, סקוטלריה,מליסה,הומולוס. ניתן גם לקחת את צמח המאקה (MACA),

על ידי ייעוץ נטורופטי מתאים תוכל לעבור לצמחי מרפא אשר יעשו את אותה העבודה וללא תופעות לוואי,

בהצלחה ושבוע טוב ובריא.

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו