הפסקת אפקסור XR75

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת אפקסור XR75
    עידו
    12/09/2008

שלום בעיצה עם הרופא שלי הוחלט על הפסקת נטילת הכדור הנ"ל אשר אותו אני נוטל מזה 4 שנים בשל חרדה וכן דיכאון.מאחר ואי אפשר לחצות את הכדור אזי אני פותח את הקפסולה ומקזז באופן הדרגתי מאוד כמות קטנה של הכדוריות הלבנות הקטנות שבתוכו. כך אני עושה מזה מספר שבועות.יש לציין כי בשיטה שניסיתי לפני מספר חודשים של נטילת הקפסולה יום כן יום לא היה לי קשה מאוד וסבלתי מתופעות לוואי קשות.כעת אין לי כל תופעות גמילה כל שהן והתהליך הוא מאוד הדרגתי. האם השיטה הנ"ל יעילה וכן מתי אוכל לדעת באופן סופי שאוכל להפסיק? בברכה עידו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת אפקסור XR75

הוספת תגובה

• אפקסור.

אילן ללבניקוב
    12/09/2008

עידו שלום,
    אני תמיד ממליץ על מעקב של הרופא המטפל בכל הקשור בהורדת המינון של תרופת מרשם, ואם זה מה שהרופא שלך יעץ לך ,אז הוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום.
    ניתן כמובן לשלב ביחד עם התרופה פורמולה מיוחדת על בסיס צמחי מרפא לאותה המטרה וללא כל תופעות לוואי ואז הירידה במינון תורגש פחות ולאחר זמן מה(ובייעוץ רפואי), ניתן יהיה להמשיך עם צמחי המרפא, כשהכל נעשה בידיעת הרופא המטפל ובאישורו לכך,

שבת נהדרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו