מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רדוקטילסופי24/10/2008
שלום רב. אני בת 42 ושנים אחרונות יש לי משקל יתר שקשה לי מאד להוריד.הרופאה שלי נתנה לי סיוע תרופתי בעזרת רדוקטיל ללא שום בדיקות מקדימות כלשהין,שאלתי היא: מהם גורמי הסיכון בשימוש בכדור? ובמידה וישנה בעייה במערכת העיכול כגון המצאות החיידק הליקובקטר האם השימוש מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחתי רדוקטיל כפול מהמותר 5חודשים
שאול01/10/2012לקחתי שני כדורים של רדוקטיל15 ביום, כי כדור אחד היה בשביל אישתי, שנתנה לי אותו במתנה....ירדתי במשך 5חודשים מ-130קג ל-80קג.(גובה 180)...לא היה לי תאבון ביכלל, אבל אפילו מצב-רוחי לא היתקלקל...כשהיגעתי ל-80קג, הוציאו את הכדור הזה מחוץ לחוק, למרות שה-FDA מאשר אותו...ההבדל בין ה-FDA למישרד הבריאות שלנו הוא, שאת ה-FDA אי-אפשר לשחד ופקידים בכירים במישרד הבריאות של מדינת היהודים, אפשר לשחד לצערינו, בדומה לסיפור הסלולאר, או המכוניות ששיכות לאדם אחד, או עוד הרבה דברים שמנוהלים במדינתינו על-ידי טייקונים ולא על-ידי העם...פשוט בישראל החברות שעושות מיליארדים ממכירת אבקות-הרזייה-חסרות-תועלת, ידעו היטב שהן הולכות ליפשוט את הרגל ביגלל הרדוקטיל והן היצליחו לשחד כניראה פקידים בכירים במישרד הבריאות, אבל את ה-FDA שכול העולם סומך עליו, אי-אפשר לשחד ולכן שם הרדוקטיל חוקי עם אזהרות לאנשים עם בעיות-לב....אני מחפש את כדור הקסם הזה בנרות, כי מאז שהחליטו כאן שהוא מסוכן לכיסים של אותן חברות-אבקות, עליתי במשך שנה שוב מ-80קג ל-120קג....מישהו יכול לעזור לי להשיג את כדור-הקסם הזה?...אני אהיה נדיב איתו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירדתי מ-130קג ל-80קג
שאול01/10/2012אני מבקש ממנהלי הפורום הזה, לא ליפגוע בהודעה הבוטה שלי, משום שהעם הזה צריך לדעת איפה הוא חי....לא להיות פחדנים בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהReductil
ניצן פרימור26/10/2008סופי שלום
התכשיר פועל דרך המוח ולא מערכת העיכול כך שאין התוויית נגד. עיקר תופעות הלוואי מתייחסות לעליה בלחץ הדם וזאת יש לנטר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?