כדורי מקרודנטין למניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי מקרודנטין למניעה
    שואנה
    26/10/2008

שלום! אני לוקחת מקרודנטין 100 מ"ג כל לילה למניעת דלקת בשתן... קרה ששכחתי כבר פעמיים לקחת... האם זה יכול להשפיע? או לגרום תופעות למיניהן? בנוסף אני בסופ"ש בשישי שותה אלכוהול וחוזרת מבילוי לפנות בוקר...מתי עליי לשתות את התרופה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי מקרודנטין למניעה

הוספת תגובה

• מקרודנטין

ניצן פרימור
    26/10/2008

שואבה שלום
    מקרה שכחה תופעה נפוצה ובמקרה שלך הסיכון לא גדול. לגבי אלכוהול, ייתכן שכדאי להעביר את שעת נטילת התכשיר לבוקר. האלכוהול פוגם בספיגה .
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

שואנה
    26/10/2008

להעביר לבוקר רק בימים שבלילה אני שותה אלכוהול? ז"א שדיוק כל יום שתיית הכדור באותה שעה לא כל כך משנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו ששכחתי

שואנה
    26/10/2008

אם אני שוכחת לקחת את כדור זה לא פוגם ביכולת המניעה שלו או עלול לגרום לתופעות לוואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות.

אילן ללבניקוב
    06/11/2008

כמובן שאם לא תקחי את הכדור הוא לא יעבוד ולא ימנע את הדלקות, אין תופעות לוואי אם לא לוקחים את התרופה, פרט לכך שהוא לא יפעל, אני ממליץ לעבור לצמחי מרפא לטיפול בדלקות דרכי השתן ללא כל תופעות לוואי,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת תרופות.

אילן ללבניקוב
    06/11/2008

שואנה שלום,
    זמן נטילת התרופה לא משנה, מה שחשוב שאין לקחת אותה ביחד עם אלכוהול(יש להפריד מספר שעות ביניהם), ואם תקחי בכל יום באותה השעה לא תשכחי לקחת אותה.
    הייתי ממליץ לך לנסות לעבור לאנטיביוטיקה טבעית למניעת דלקות בדרכי השתן בשם אוניה דה גאטו, זהו צמח מצויין למניעה ולטיפול בדלקות כגון סינוסיטיס,ברונכיטיס ודלקות בדרכי השתן בפרט.
    יש לקחת 20 טיפות ביום למניעה, ולטיפול לוקחים שלוש פעמים ביום.

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו