ציפראמיל ונדודי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפראמיל ונדודי שינה
    ליאת
    19/11/2008

שלום רב, אני בתחילת השבוע השלישי של שימוש בציפראמיל (כרגע לוקחת כדור וחצי של 20 מ"ג) שאלתי היא, האם קשיי ההרדמות זו תופעה חולפת עם הזמן, או שזו תופעת לוואי קבועה של הכדור ? חשוב לי לדעת היות ואני גם ככה סובלת מנדודי שינה כבר הרבה שנים. הציפראמיל ניתן לי בעקבות חרדות בתקופה האחרונה. אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפראמיל ונדודי שינה

הוספת תגובה

• ציפראמיל

ניצן פרימור
    20/11/2008

ליאת שלום
    קשה לדעת באם נדודי השינה נגרמים מציפרמיל.
    עלייך להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל (בהנחה שקיבלת את התכשיר ממנו ולא מרופא משפחה שעושה עלייך ניסיונות).
    על כל פנים, ניתן להוסיף תכשירים משלימים לטיפול בנדודי השינה (כמו CLONEX ).
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפראמיל

אתי
    23/11/2008

ההתייחסות לציפראמיל כאל תרופה פסיכיאטרית איננה תואמת את ההשקפה המקובלת ברפואה על הנושא. ציפראמיל איננה תרופה פסיכיאטרית ואין סיבה שרופא משפחה או גם רופאים ממקצועות אחרים (רופא נשים, רופא פנימי, ראומטולוג ואחרים) לא ירשמו מרשמים לתרופה זאת. במקום לעסוק בהשמצות על רופא המשפחה עדיף לתת עצות פרקטיות כמו, לדוגמא, כדי להימנע מנדודי שינה , כדאי להעביר את שעת לקיחת התרופה מן הערב לשעות הבוקר. ולזה יקרא responsible Pharmacist

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו