גואיפיניזין - לתשישות כרונית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גואיפיניזין - לתשישות כרונית?
    אורה
    19/11/2008

אני סובלת מתשישות כרונית מגיל העשרה כיום אני בסוף שנות ה 20 לחיי. לאחרונה ניתקלתי במאמר ובו נטען כי ניתן לטפל במחלה באמצעות "כדור קטן בשם גואיפיניזין" - שבדר"כ משתמשים בו לשיעול והצטננות. ניכנסתי כבר ל 2 בתי מרקחת וכאשר שאלתי על הכדור והסברתי מדוע אני מעוניינת לרכוש אותו קיבלתי מבטים מוזרים...... ולאף אחד לא היה אותו בצורה של כדורים. מה דעתכם על גואיפיניזין לתשישות כרונית? והיכן - באיזה בתי מרקחת אני יכולה להשיג אותו בצורה של כדור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאסטרונאוטית

ניצן פרימור
    20/11/2008

תוכלי לרכוש ללא מרשם סירופ נגד שיעול המכיל GUAIPHENESIN כחומר פעיל. דוגמא טריאמיניק של נוברטיס או ויטוסין של ויטמד.
    בהצלחה
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אורה
    20/11/2008

האמת ניסו למכור לי אותה בצורה של סירופ רק שהזהירו אותי שזה עלול לגרום לצרבת ושבתופעות לוואי של הסירופ לא מצויין דבר על "אנרגתיות" או משהוא בסגנון ובאופן כללי מה דעתך על שימוש בתרופה לעייפות כרונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה לנסות - אם לא יועיל, לא יזיק

ניצן פרימור
    20/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו