מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגנזיום במאמץניגי04/12/2008
שלום, אני רוכב אופניים מזה שנים ובחצי השנה האחרונה התחלתי להתאמן לאיש הברזל. בעבר לאחר רכיבות של 4שעות + התחילו אצלי כאבי ראש (לא חזקים, אבל זה בהחלט לא נעים). אני אוכל המון חטיפים מרובי אנרגיה, ג'לים, תמרים, אנרג' בר וכו'... בשעת מאמץ ומקפיד לשתות ליטר מים בשעה! לפני כמה חודשים האיר את צומת לבי חבר ואמר לי שאני לא צורך מלחים ויתכן שזה גורם לכאבי הראש. ואכן כך! לאחר לקיחת כדורי מלח עם תוסף מגנזיום אני מרגיש בשמיים. לאחר רכיבה של 120ק"מ אני מרגיש מעולה! ואין לי שום בעייה להמשיך. ברצוני לשאול אותך איך המגנזיום והמלח משפיע עלי כך שאני מרגיש כל כך טוב! האם עלי להמשיך לצרוך מלח, מגנזיום ואפילו סידן בעת מאמץ? נא יעץ ניגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוכב אופניים כנס..
מאירוביץ09/12/2008היי אני מרגיש כמוך (דאז)באימוני הכושר שלי במכון ורציתי לשאול אותך מה זה הכדורי מלח ותוספת מגנזיום היכן קונים את זה? איך זה נקרא בדיוק? האם בכדור מלח יש כבר מגנזיום או שזה בנוסף אשמח להסבר כי אני גם רוצה לנסות תודה רבה מראש מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהANTI LEG CRAMPS
ניצן פרימור11/12/2008בכול בתי המרקחת, תוסף מגנזיום שנספג ולא משלשל. מבחן התוצאה מורגש כאן מייד ועדיף על פני כול תכשיר מגנזיום אחר. מדובר במגנזיום בסיסי (לא חומצי) שלא עושה צרבת באימונים וניתן ליטול בלילה לפני השינה.המינון 1-2 בלילה לפני השינה, מכיל גם ויטמין B6 ו- E.
בהצלחה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצן כנס...
מאירוביץ13/12/2008למה לוקחים את זה בלילה? חשבתי על משהו בזמן אימון עם תגובה מהירה לביצועים טובים יותר מה הקטע של הלקיחה בלילה? ואם אקח את זה תוך כדי אימון? הרי ידוע שספיגה גורמת לתוצאות מהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלילה הספיגה הטובה ביותר.
ניצן פרימור13/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתיקה.......
אתי15/12/2008בהזדמנויות שונות, בהן נשאלה בפורום שאלה על טיפול יעיל בהתכווצויות ברגליים, הומלץ תמיד על שימוש בתכשיר הנקרא ANTI LEG CRAMPS שהוצג כתכשיר הטוב מסוגו בשוק. כשבדקתי ברשת על המותג הסתבר שמדובר בתכשיר שתכולתו (מגנזיום, ויטמין B6 וויטמין E), לכאורה, איננה יוצאת דופן. היכן שחיפשתי לא מצאתי שום עדות מיוחדת בספרות הרפואית המקצועית, לעליונותו של תכשיר מסוים זה על תכשירים אחרים הנמצאים בשוק והמשמשים לטיפול באותה התוויה. יתכן שהתכשיר יעיל ומוצלח, אבל נדמה לי, שלא זה לב העניין. מה שעוד למדתי מן השיטוט ברשת הוא שהתכשיר פותח ומיוצר על ידי חברת רוקחות קטנה בשם "נווה פארמה", הממוקמת באזור התעשייה שבנתניה. עוד למדתי שהרוקח הראשי בחברת "נווה פארמה" ויתכן שגם אחד ממפתחי התכשיר נקרא ניצן פרימור. הופתעתי להיווכח, שגם לרוקח המסור הממליץ בחום רב, מעל דפי הפורום, על תכשיר זה, בכל הזדמנות שנקרית בדרכו, קוראים ניצן פרימור, שגם הוא מוצג בכותרת הפורום כרוקח הראשי של "נווה פארמה".... לכאורה, מדובר בעניין אסתטי פעוט ערך. אבל, המלצה חוזרת וגורפת על תרופה, ללא שמץ של גילוי נאות, לגבי הזיקה בין הממליץ על התכשיר לתכשיר עצמו ולמכירותיו, נראית, לכאורה, כחוסר אינטגריטי אלמנטרי ומעשה שנראה שיש בו מידה לא מבוטלת של חוסר ניקיון כפיים. הקורא, באופן טבעי, מרגיש מרומה ומנוצל ובאופן בלתי נמנע מתעוררות ספקות לגבי תשובות אחרות על נושאים נוספים בפורום. אשמח מאד להיווכח שטעיתי ושהרושם העגום שקיבלתי איננו נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנפלאות המגנזיום
ניצן פרימור11/12/2008אכן כן, מגנזיום משפר את הביצועים, מונע התכווצויות במאמץ ועוד ועוד.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?