מגנזיום במאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום במאמץ
    ניגי
    04/12/2008

שלום, אני רוכב אופניים מזה שנים ובחצי השנה האחרונה התחלתי להתאמן לאיש הברזל. בעבר לאחר רכיבות של 4שעות + התחילו אצלי כאבי ראש (לא חזקים, אבל זה בהחלט לא נעים). אני אוכל המון חטיפים מרובי אנרגיה, ג'לים, תמרים, אנרג' בר וכו'... בשעת מאמץ ומקפיד לשתות ליטר מים בשעה! לפני כמה חודשים האיר את צומת לבי חבר ואמר לי שאני לא צורך מלחים ויתכן שזה גורם לכאבי הראש. ואכן כך! לאחר לקיחת כדורי מלח עם תוסף מגנזיום אני מרגיש בשמיים. לאחר רכיבה של 120ק"מ אני מרגיש מעולה! ואין לי שום בעייה להמשיך. ברצוני לשאול אותך איך המגנזיום והמלח משפיע עלי כך שאני מרגיש כל כך טוב! האם עלי להמשיך לצרוך מלח, מגנזיום ואפילו סידן בעת מאמץ? נא יעץ ניגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום במאמץ

הוספת תגובה

• רוכב אופניים כנס..

מאירוביץ
    09/12/2008

היי אני מרגיש כמוך (דאז)באימוני הכושר שלי במכון ורציתי לשאול אותך מה זה הכדורי מלח ותוספת מגנזיום היכן קונים את זה? איך זה נקרא בדיוק? האם בכדור מלח יש כבר מגנזיום או שזה בנוסף אשמח להסבר כי אני גם רוצה לנסות תודה רבה מראש מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ANTI LEG CRAMPS

ניצן פרימור
    11/12/2008

בכול בתי המרקחת, תוסף מגנזיום שנספג ולא משלשל. מבחן התוצאה מורגש כאן מייד ועדיף על פני כול תכשיר מגנזיום אחר. מדובר במגנזיום בסיסי (לא חומצי) שלא עושה צרבת באימונים וניתן ליטול בלילה לפני השינה.המינון 1-2 בלילה לפני השינה, מכיל גם ויטמין B6 ו- E.
    בהצלחה
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניצן כנס...

מאירוביץ
    13/12/2008

למה לוקחים את זה בלילה? חשבתי על משהו בזמן אימון עם תגובה מהירה לביצועים טובים יותר מה הקטע של הלקיחה בלילה? ואם אקח את זה תוך כדי אימון? הרי ידוע שספיגה גורמת לתוצאות מהירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלילה הספיגה הטובה ביותר.

ניצן פרימור
    13/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתיקה.......

אתי
    15/12/2008

בהזדמנויות שונות, בהן נשאלה בפורום שאלה על טיפול יעיל בהתכווצויות ברגליים, הומלץ תמיד על שימוש בתכשיר הנקרא ANTI LEG CRAMPS שהוצג כתכשיר הטוב מסוגו בשוק. כשבדקתי ברשת על המותג הסתבר שמדובר בתכשיר שתכולתו (מגנזיום, ויטמין B6 וויטמין E), לכאורה, איננה יוצאת דופן. היכן שחיפשתי לא מצאתי שום עדות מיוחדת בספרות הרפואית המקצועית, לעליונותו של תכשיר מסוים זה על תכשירים אחרים הנמצאים בשוק והמשמשים לטיפול באותה התוויה. יתכן שהתכשיר יעיל ומוצלח, אבל נדמה לי, שלא זה לב העניין. מה שעוד למדתי מן השיטוט ברשת הוא שהתכשיר פותח ומיוצר על ידי חברת רוקחות קטנה בשם "נווה פארמה", הממוקמת באזור התעשייה שבנתניה. עוד למדתי שהרוקח הראשי בחברת "נווה פארמה" ויתכן שגם אחד ממפתחי התכשיר נקרא ניצן פרימור. הופתעתי להיווכח, שגם לרוקח המסור הממליץ בחום רב, מעל דפי הפורום, על תכשיר זה, בכל הזדמנות שנקרית בדרכו, קוראים ניצן פרימור, שגם הוא מוצג בכותרת הפורום כרוקח הראשי של "נווה פארמה".... לכאורה, מדובר בעניין אסתטי פעוט ערך. אבל, המלצה חוזרת וגורפת על תרופה, ללא שמץ של גילוי נאות, לגבי הזיקה בין הממליץ על התכשיר לתכשיר עצמו ולמכירותיו, נראית, לכאורה, כחוסר אינטגריטי אלמנטרי ומעשה שנראה שיש בו מידה לא מבוטלת של חוסר ניקיון כפיים. הקורא, באופן טבעי, מרגיש מרומה ומנוצל ובאופן בלתי נמנע מתעוררות ספקות לגבי תשובות אחרות על נושאים נוספים בפורום. אשמח מאד להיווכח שטעיתי ושהרושם העגום שקיבלתי איננו נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנפלאות המגנזיום

ניצן פרימור
    11/12/2008

אכן כן, מגנזיום משפר את הביצועים, מונע התכווצויות במאמץ ועוד ועוד.
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו